שלום לכולם!!!!

שלום לכולם!!!!

חברי/רות הפורום שלום,

אני שמחה להיות כאן אתכם ורוצה לפתוח יחד באיחולי שנה טובה ובעיקר פורייה לכל מי שנמצא/ת כאן!!!

בימים האחרונים הועלו על ידי מספר כותבות פוסטים בעלי אופי התנגדותי. ומנגד רבות התומכות שהתקשרו וכתבו הן מהארץ והן מחו"ל –ועל כך אני רוצה להודות - על דברי העידוד והתמיכה!!! הפורום ימשיך לתת מענה בכל רובד שהוא נדרש לו וישמור על אופי מקצועי ואובייקטיבי. אני מקווה שבמהלך הזמן תיווכחו שתקבלו שרות והכוונה על הצד הטוב ביותר.

לעניין טבלת ההשוואה בין מסלולי תרומת הביצית – זה לא הוסר, אלא כנהוג בתפוז כאשר פורום הופך למקצועי הם משהים את המידע עד לפעילות פורום חדש – ולבקשתכן פניתי לתפוז והטבלה תעלה בחזרה עוד היום.
אני קוראת לכל מי שאינו כותב/ת פעיל להשתתף ולהתגלות... לחלוק שאלות. התלבטויות וחוויות. לאלו שלא מעוניינים לכתוב בפורום אני מזמינה אתכם לצלצל אלי. לכתוב למייל ולשוחח על הנושאים החשובים לכם.תוכלו לקבל במייל גם את המדריך לתרומת ביצית!!!
בשלב זה אני רוצה ללמוד את הפורום ולשאול אתכן, מה חסר .. ומה אוכל לעשות ולעזור לכם בתהליך. אני מבקשת מכל אלו שהשינוי קשה להם לעיכול לתת הזדמנות. לכבד ולאפשר להתקדם עם השינוי.
פוסטים בעלי אופי של לשון הרע יימחקו. אני מקוה שמכאן והלאה השיחות יהיו בעלות אופי מועיל ונעים.

באיחולי הצלחה, התחדשות ולידיים מלאות אצל כל אחד ואחת מכם!!!

ורד פורת
אמבריון

תמר442

New member
אם הפורום הוא מקצועי ולא מסחרי, אז

אשמח לקבל תשובה על שתי שאלות:
1. אני די חדשה בנושא - ממה להתחיל?
2. מטרת הפורום היא האנונימיות, כך שאם את מציעה מדריך לתרומת ביצית, רצוי שתפרסמי אותו פה ולא במייל כי כל הרעיון הוא להישאר אנונימית ולא לפנות במייל - מוזמנת לפרסם פה את המדריך שלך.

בהצלחה

כיצד מתחילים בתרומת ביצית?

הי תמר שמחה לשאלתך . בהמשך תקבלו הרבה מידע - ולא רק את המדריך. אז תשארי בקשב והנה מתחילים

דבר ראשון יש לבחור רופא שיתמוך בך לאורך כל התהליך וזה כולל את הבדיקות שאת צריכה לעבור. חלק מהבדיקות הן בדיקות שגרתיות כגון: הפטיטיס בי וסי, איידס, ספירת דם, ועוד.... (רשימת הבדיקות נתנת על ידי הגורם המטפל) ובדרך כלל מי שהגיעה מטיפולי פוריות יש לה את המסמכים הנדרשים.
בנוסף צריך להכין את הרחם לקליטת הביצית המופרית ע"י הורמונים ולפעמים צריך למנוע ביוץ עצמוני על מנת שהתהליך לא יופרע.
כל ההנחיות האלו מקבלים לפי תוכנית טיפול של הרופא המוסמך.
מבחינה טכנית הנתרמת צריכה להכין את הרחם וכאשר היא מוכנה לפי פרמטרים מתאימים מחזירים ביצית מופרית עם זרע - עובר, תהליך פשוט שנעשה באמצעות החדרת צינורית לחלל הרחם.
בדר"כ הרופא שבו תבחרי יציע "מסלול" של תרומה שאתו הוא עובד.
ישנם מסלולים בהם טסים למדינה בה שואבים לתורמת את הביציות ומחזירים לרחמך עוברים טריים.ישנם מסלולים בהם מטיסים לארץ עוברים קפואים. ועוד....

כאן יש מקום לעשות שיעורי בית. לבחון עלויות. מה מצריך ממך כל מסלול ומסלול? האם את מקבלת בטחונות אם כן או לא? מה מס' ביציות שכל מסלול מציע ועוד......
האם את רוצה לטוס או להשאר בארץ?

בפורום ישנה טבלת השוואה של מסלולים, ולבקשתי הנהלת הפורומים תעלה אותה כדי שתוכלי להעזר בה ולבחון מסלולים שונים.
אני מקוה שעד סוף היום תעייני בה.

ותמר... במידת האנונימיות אשמח להכיר אותך ולשמוע על הנסיון שלך

ככל שירבו חברות ככה כולנו נרוויח

חייבת להגיד לכן שאני לא מסכימה עם כל הקביעות האלו. תראו מה קרה שנכנסו חברות סלולריות נוספות. איזה שינוי זה עשה. איזה מחירים כולנו הרווחנו
שנים שהתחום הזה ,כל עניין של תרומת הביצית פרוץ. אף אחד לא מתקומם על המחירים..... אף אחד לא מתנגד לטיולי "הביציות" הממוסחרים. דווקא תחרות, דווקא חידושים אולי יביאו לרפורמה בשטח הזה. אתן לכן דוגמא יש הרבה נשים שנשארו להן עוברים מתרומת ביצית וישמחו למכור אותם.... נכון? מדוע זה לא קורה? הן לא רוצות?! היו רוצות ועוד איך!!!

סליחה אבל מה הקשר...

יש הרבה חברות מסחריות בתהליך התרומה. איך לא לאפשר לנשות תרומה לקיים קהילה אינטימית בה הן חולקות חוויות אישיות ותמיכה הדדית מקדמת את המטרות הנעלות שרשמת? ואיך את משווה את הביציות שלנו לטלפון סלולרי... מעט פוגעני.

תפרידי בין הצורך לקדם את הנושא ציבורית. חשוב בפני עצמו, לבין הצורך של אשה להיתמך על ידי חברתה. מי שכרגע צריכה תרומה לא תהנה מיעדים ארוכי טווח. היא רוצה ילד עכשיו. וכואב לה. נכנסת לפורום. רוצה לשמוע שיהיה בסדר ממשהי שעברה את זה. שחובקת ילד ואומרת לה שלא חשוב שהוא לא מהביצית שלה.

אין לך כל מניעה לחלוק חוויות אישיות

אין לך כל מניעה לחלוק חוויות אישיות ותמיכה הדדית גם היום. את מוזמנת וכך גם כולן לעשות זאת כאן. אפשר לקחת את דברי ולחפש איך ליצור התנגדות. אני לא מתכוונת לשתף עם זה פעולה.

אם אצל מישהי הצליח זה לא מעיד על אף אחת אחרת וההיפך. כאשר מכבים את המסך וכל אחת נמצאת בביתה ועם רחשי ליבה מילים לא תמיד מספיקות.

חשוב שכל אחת תצטייד ותגיע מוכנה. תדע על התמיכות שיש . לדוגמא: רבות הנתרמות שלא יודעות שאחת התמיכות הוא מתן סטרואידים על מנת להשתיק קמעא את המערכת החיסונית כדי שהעובר יקלט... ועוד ועוד דוגמאות. וכאן אני מקוה שהפורום יתן מענה רציני מעבר להיותו מאפשר אווירה תומכת

את בטוחה שקראת בפורום?

ברור שיודעים על זה פה. וגם על קלקסן.... וגם אנטיביוטיקה.
מתייעצים על זה לא מעט.

אני מבקשת ממך להיות יותר רגישה כשאת כותבת על מכירת

עוברים. לי נשארו עוברים בקפריסין במסלול זיגי שנסגר ואני מאד עצובה עליהם.
אז ורד בבקשה בלי להצהיר הצהרות.

תחשבי על עצמך. האם את מוכנה למכור עוברים שלך שהיה לך מאד קשה להביא?

על גופתי המתה

הייתי מוכרת את העוברים שלי !!!! הידיעה שלבן שלי יש אח/אחות שמסתובב לו, בגלל שאני החלטתי לעשות "סיבוב" על העוברים שלי... תסלחי לי בא לי להקיא!!!

בייבי4יו הודעות שנועדו לריב לא אענה עליהן

זו לא זירת אגרוף. כאשר המטרה היא להיות אמא אני לא רואה לאן ההתכתשות הזו מובילה.

זהו פורום עם אופי מאד מיוחד ועדין

אני חושבת שכדאי שתחשבי פעמיים לפני שאת מתנסחת, וזורקת דברים באויר..

גם ההשוואה לחברות הסלולר

לדעתי מאד לא במקומה !!! טיולי "ביציות", יש לנו ילדים מהביציות הללו, איזו מין התנסחות זאת ?????

אין שום דמיון

העובדה היא שהפורום שינה את צביונו. מפורום מכבד ואינטימי הוא הפך למשהו אחר. מכוער. הודעות נמחקות על ימין ועל שמאל. אנשים נחסמים כולל חסימות בפורומים אחרים שלא קשורים בכלל לתרומת ביצית. הפורום הפך לפוגעני, כוחני ודורסני.
כל מי שכותב משהו שאינו לרוחך נחסם. וכל זה כמובן בשם האוייקטיביות.

הודעות לא נעלמות ככה סתם

ממש לא. בלי הכפשות שום דבר לא ימחק. הסירו דאגה

שירה30001

New member
פשוט מקומם וחצוף

מה שכתבת. איך את מעיזה לכתוב על טיולי הביציות כאילו אנו רודפות בצע. בינתיים מי שממסחר את כל הנושא זו החברה אותה את מייצגת.
דבריך הם פשוט עזות מצח ומקוממים מאוד. את אינך מכירה את הבנות הנהדרות כאן שחוו כמעט הכל בכדי להגשים את חלומן להיות אמהות. לא מספיק הקושי שבהשלמה, אז לבוא ולומר עלינו שאנחנו היינו מוכרות את הביציות ועושות הכל למען כסף - לזה קוראים לשון הרע.

אז אני לא אתפלא אם הודעתי תימחק כי לדעתכם עברתי על חוקי הפורום.

את לא הבנת אותי

שנים שאני קוראת כאן את הפורום ויודעת את המתרחש בתחום הזה. ההיפך הוא הנכון. אני מתקוממת על הדרך שהיום נעשית תרומת ביצית. אני מתפלא שעד עכשיו אף אחת באמת לא התנגדה ולא היתה התאגדות להרים איזה קול צעקה למה שנעשה. וזו דעתי האישית ולא דעה של חברה. דעתי בלבד. כשאני אומרת "טיול ביציות" אני באופן אישי כועסת. אומרת את זה לגנאי לא של הנתרמות חס וחלילה. אלא של המצב המביש הזה. איך ביום אחד נוסעות ככ הרבה נשים למקום מסוים. משלמות כל כך הרבה כסף. יודעות מינימום פרטים על תורמת שאפשר הרבה הרבה יותר. מחלקים בין כמה נשים ביציות של תורמת - כי זו התורמת שתרמה בסבב . הזה....
מה שכתבתי הוא הזדהות הוא חיבוק ותרעומת על מה שקורה היום. יש לנו הרבה דברים לעשות ביחד.

לא כולן רוצות לדעת יותר על התורמת...

יש מדינות שונות עם רגולציה שונה בנושא, זה כידוע לך מורכב יותר. את לא יכולה להתייחס לנושא במקשה אחת. יש גם היגיון לחלק מהדברים ויש מידה של פלורליזם.

קצת דמגוגיה מה שאת עושה פה. סיסמאות. לענות לרגשות של נשים בפרובוקציה זה לא מאוד מכבד. שיניתם את הפורום על דעתכם בלבד לפורום מקצועי כי זה מה שאנחנו צריכות (רק לא ידענו) ועכשיו זה הופך גם לפורום פעילות פוליטית/חברתית? חשבת מה אנחנו, שפעילות פה, רוצות? צריכות?

לי באופן אישי אין שום בעיה שנוסעות נשים יחד, אפשר לסוע לבד, לא כל מסלול מחלק כמו שדיברת את התורמות וקיבלתי בדיוק את המידע שרציתי על התורמת שבחרתי.

יש אזורים שהשתיקה יפה להם בקרב עסקים. מי שעוסק בתרומה צריך להרוויח את לחמו וזה בסדר גמור. לי מפריע יותר כשהוא מתיימר לפעול למעני, מתיימר להבין אותי, להיות בצד שלי ולתמוך בי. זה פטרוני, מתנשא ומעליב. שילמתי? תן שירות וזהו. אם ארצה יותר ותיתן, מעולה. אבל אל תכפה עלי אמפטיה ובטח לא הזדהות.

למעלה