שלום לכולם!

אורחת1990

New member
שלום לכולם!

אני אשמח להמלצות על מורה פרטית באיזור חיפה להכנה למבחן הtoefl.
תודה!
:))

Philip Jr

New member
את בטוחה שאת זקוקה למורה פרטית?

איך האנגלית שלך? ולאן את מנסה להתקבל ומה דרישות הטופל שלהם?

אורחת1990

New member
תשובה:)

אני חושבת שאני כן צריכה ...אני עשיתי 5 יחידות באנגלית בבית הספר.האנגלית שלי ברמה גבוהה אבל צריכה כמה שיעורים בודדים נגיד לכתיבת חיבור לראות איפה אני עומדת..:/
אני מנסה להתקבל לקולג' בקנדה הם דורשים טופל/איילטס ,בטופל הם רוצים 80 מינימום.(זה לימודי תעודה של שנתיים).
&nbsp

Philip Jr

New member
אז ככה

*אני* (ואני מבין בזה לא מעט, אבל אני עדיין רק אדם אחד עם דעה אחת) חושב שאת ממש *לא* צריכה שיעורים פרטיים, משתי סיבות:
&nbsp
1. הדרישה שאת צריכה לעמוד בה היא מאד נמוכה.
2. ברור מהתיאור שלך שהאנגלית שלך טובה מאד.
&nbsp
הציון על הכתיבה בטופל מבוסס בעיקר על דברים מאד טכניים (כמו מבנה "נכון") שאפשר ללמוד מספר שעולה חצי או פחות מחצי ממה שיעלה שיעור פרטי *אחד*.
&nbsp
בהצלחה בכל מקרה!
&nbsp
&nbsp

אורחת1990

New member
אוקיי

אז זה מרגיע לדעת:)
אני חושבת שאני אפתור כמה סיצולציות ואראה איפה אני עומדת.
תודה !

beefgallo

New member
אדם עם חמש יחידות באנגלית, שרואה טלויזיה\סרטים

אמריקאים והשפה לא זרה לו - לדעתי כנראה לא יקבל פחות מ90-100 בטופל במקרה הכי גרוע (אלא אם יש אי הבנה, או דילוג על חלק או לא יודעת מה).

ממליצה לך לקרוא את המדריך הזה שיש פה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=711&messageid=130538007

ולהבין שזה די בקטנה, אם תפעלי לפי ההנחיות (לגבי מבנה החיבור, ומבנה התשובות שאת צריכה לתת) ותהיי מוכנה למבנה המבחן (תדעי מה החלקים השונים ומה עושים בכל חלק) אני די בטוחה שיהיה בסדר. אני עשיתי בערך שתי סימולציות, קראתי את המדריך הזה, וקרתה לי שגיאת הבנת הנקרא בכתיבה של החיבור, משום מה הבנתי שהוא צריך להיות בן X תווים, ובעצם זה היה X מילים, אז הוא יצא לי קצר משמעותית ממה שצריך. ועדיין קיבלתי 108

אורחת1990

New member
המשך

תודה אני אקרא את המדריך. כי כל מי ששמעתי אומר שזה קשה ממש ושצריך להתכונן.
זהו כי 80 זה לא הרבה לפי מה שהבנתי ,לרוב הדרישות זה לפחות 88 לתואר :/
אז אני אפתור סימולציות ואראה איפה אני עומדת.
ויפה על הציון!

ortal20141

New member
נכון מאד אחלה קורס

עשיתי קורס בנושא TOEFL היה ממש אחלה נהניתי מהאיכות של הקורס היה מעולה מומלץ בחום ..

למעלה