שלום לכולם

minaeksh

New member
שלום לכולם

מצרף 2 קטעים מדוח 2014 ודוח רבעון 1 2015. שבו נימנעה מאיתנו חלוקת רוחים הוגנת. ומה נעשה בדוח רבעון 1 2015.
אני יודע שזה קצת ארוך אבל כדאי לקרוא בעיון.לדעתי המניע העיקרי של הרצון של השותף הכללי להקטין את התמלוגים כרגע.הוא אחד בלבד.
לשותף הכללי יש תמלוג מסויים עד החזר ההשקעה ותמלוג גדול יותר אחרי החזר ההשקעה. החזר ההשקעה נכון להיום הוא טיפה מעל 1 מיליארד דולר. יש משמעות גדולה מבחינת הכללי כפי שכתב בדוח שאם החזר ההשקעה יהיה ב2018 לאחריו הכללי מקבל תמלוג גדול יותר.
ומה יקרה אם החזר ההשקעה יהיה רק ב2019??? הכללי יפסיד כמה מיליוני דולר בתמלוגיו.כמובן שלנו עדיף שהחזר ההשקעה יהיה יותר מאוחר.נכון להיום מתחילת ההפקה ביוני 2013 כבר יש רוח נקי של כ400 מיליון דולר כולל רבעון 1 2015 מניח שעד סוף השנה יהיו עוד כ250 מיליון דולר נגיע בסוף 2015 ל650 מיליון דולר. משמעות הדבר שבסוף 2016 כנראה שנגיע לרוח של 1 מיליארד. מה שאומר שמ2017.הכללי יוכל למשוך יותר תמלוגים.
שימו לב מה קרה !!! בדוח 2014 הם הקטינו את הרוח לחלוקה ע"י העברה גדולה יותר מהנידרש לכריות ביטחון.
ומה קרה בדוח רבעון 1 2015? הם הוציאו כספים מכריות הביטחון והגדילו את הרוח הנקי. בדיוק פעולה הפוכה.
(בקובץ המצורף שימו לב למה שמודגש באדום צהוב)
היחסים פיננסיים נימדדים במחצית שנה ובסוף שנה. בסוף 2014 היו בכריות ביטחון ובחשבונות משועבדים כמעט כפול מהנידרש.למה????
לדעתי זו התחשבנות יצירתית.. ואני מציע למנהיגי המאבק לנסות לשבת ליבדוק עם מס הכנסה האם זה חוקי וכשר.
אני מניח שמס הכנסה ישמח אם יחלקו לנו יותר רוחים. וכתוצאה מזה מס הכנסה יקבל יותר כסף. אני חושב שאין לנו מה לפחד מזה.
למשל רוח נקי ב2014 אחרי ההפחתה משימשון היה 224 מיליון דולר תחשבו כמה מס הכנסה היה מקבל אם הכל היה מחולק?
מצרף קובץ.

karo6

New member
מס הכנסה מקבל בכל מצב כל מה שמגיע לו

העיניין הוא שהוצ פחת זה וורטואלים
והכסף נשאר בקופה

למעלה