שלום לכולם!

uv1234

New member
שלום לכולם!

מזמן לא כתבתי בפורום, שבועיים בערך... הייתי רוצה לברך את כולם, לאחל בהצלחה למועמדים החדשים שמתחילים להגיע לפורום (חכו חכו לאוגוסט הבא, לא יישארו לכם ציפורניים לכסוס...) אז ככה: הטכניון אחלה!!! העתודאים בסדר, הסטודנטים ה"מבוגרים" בסדר (נראה לי שאלה שהתחילו שנה א´ עוד לא יודעים שהם אמורים לשנוא עתודאים... פגשתי כמה וכמה סטודנטים וסטודנטיות מאוד-מאוד נחמדים...) מסיבת פתיחת-שנה שהייתה אתמול (סוף-סוף סיבה להישאר ער אחרי 22:00) הייתה ככה-ככה מבחינת הרמה (יותר מדי טראנסים לטעמי), אבל ברור שאס"ט השקיעה (את דמי הכניסה שלנו!!!) הלימודים בינתיים קלים-ממוצעים-משהו, אבל השעמום ניצח אותי אחרי יומיים (יותר מדי זמן פנוי, כנראה...), והתחלתי בסבב-מרתון של צפיות בהרצאות בכימיה ברשת-הטכניונית... יעיד פגז Compot (אתה בסביבה?) שקיבל את הרושם שאני כבר לא גר במעונות, אלא בחווה של חשמל... אין כמו קצת ספורט-שכלי בצורת יום לימודים 8:00 עד 21:00... יש לי כמה סיפורים מצחיקים על מרצים כאלה ואחרים, אבל זה כבר די שטותי ורק מי שהיה בהרצאות המסוימות יבין, אז אני אוותר לבינתיים... בינתיים נחמד++, מקווה שיישאר ככה... להתראות כולם! יובל (מבסיס הבית, בציפייה להקפצה מוקדמת ביום ראשון)

../images/Emo26.gif

"סוף-סוף סיבה להישאר ער אחרי 22:00"?! "אין כמו קצת ספורט-שכלי בצורת יום לימודים 8:00 עד 21:00"?!
בן אדם...אתה מפחיד אותי!!! פייד! נ"ב

uv1234

New member
../images/Emo26.gif

כל אחד והדרך שלו להפיג שעמום... קשה, קשה בלי טלוויזיה...

Aphophis

New member
וואו אני 8 עד 16

בקושי מחזיק מעמד, כנראה לוקח לגוף להתרגל לשעות שינה החדשות שלי.

היית בהופעה של ירמי קפלן וקספרוב?

זה רק אני או שירמי קפלן ממש איכזב מה זה רק 3 שירים?!

uv1234

New member
שבועיים בטכניון, וכבר הבנתי ש...

העסק הזה עם "צהרי יום ד´" זה בו***ט אחד גדול. דוכנים קיטשיים שמוכרים דברים דביליים ולא נחוצים באופן מוגזם, הופעות דביליות (ראה ערך ירמי קפלן וקספרוב, מי בכלל רוצה לראות אותם בהפסקת הצהריים...). תודה לאל שהוא היה רק לשלושה שירים, לא הייתי יכול לסבול יותר... ואגב, ממש חוצפה איך שאס"ט התנהגו בשבוע הראשון: כל העסק הזה עם הstudent-card כבר יצא לי מהת*ת. האגודה התנהגה כמו חבורה של יחצ"נים שלא היו מביישים כל משרד מכירות, מה שגורם להרהר ברווח שיוצא לאס"ט מלהפעיל עשרות פעילים בניסיון לשכנע סטודנטים לחתום על כרטיס לאומי-כארד...

Zheka

New member
נו, ויש לך עכשיו את הסטיודנט כארד?

או לא? צהרי יום ד´ זה מהדברים היותר מפגרים שיש בטכניון. למה שמישהו ירצה לבלות באמצע הלימודים עם איזה שטותניקים? מזל שבסמסטר אני מתחילה ב-14:30 בימי רביעי P:

H20

New member
אין לך מה לדאוג

עוד מעט יתחילו למלא לך את צהרי יום ד´ בכל מיני הרצאות ותרגולי השלמה.

הstudent-card

זה עוד המצאה של ביטוח לאומי, עד כמה שאני יודע אין לזה קשר ישיר עם אס"ט, אולי היו איתם רק תיאומים סופיים. ובקשר למסיבה, עוד לא ראית מסיבה אמיתי של הטכניון, יהיו עוד רבות וטובות (בהרבה מזאת), ראה ערך יום הסטודנט והמסיבות של הנדסת חשמל.

נ"ב

אולי כבר שמת לב לזה, אבל יש בבית הסטודנט ובמועדון של מעונות קנדה סרטים כל ערב, ככה שכשיש זמן פנוי זה יכול לעזור להעביר אותו. אבל אל חשש, בקרוב לא יהיה לך יותר מידי זמן פנוי (וזה לא שאני אוהב להיות השליח עם הבשורות הרעות).

למעלה