שלום לכולם

שלום לכולם

שלום אנשים,
אני חדש כאן ועדיין לא בטוח.
בתקופה אחרונה אני מתחיל להבין שיכול להיות שלעורך שנים היצר מיני שלי היה מלאכותי.
אני מרגיש משיכה למין הנשי אבל אני מבין שכל פעם כשאמרתי "מה הייתי עושה לה" זה היה נטו כדי לא להיות שונה מאחרים.
כל פעם כשזה קרה הרגשתי שזה מבויים. לא באמת חשבתי על סקס יותר נכון נרתעתי ממנו וניסיתי לברוח.
לא ניראה לי שיש משיכה כלשהי לגברים (לא היה נסיון). אני חושב ללכת לפסיכולוג\סקסולוג כדי שיעזור לי להבין את זה או לפחות להגיד שהוא לא מבין כלום. בכל מקרה זה נחמד שיש מקום לשמוע דעות של אחרים. מבטיח לעדכן על המסקנות.
לא יודע מה אני מנסה להגיד כאן אני מניח שזה סוג של "שלום".

hatzilonit

Member
מנהל
ברוך הבא
טוב שבאת

זה בסדר, לא חייבים ישר לדעת את כל התשובות.

תרגיש חופשי לספר לנו יותר על עצמך - בן כמה אתה, איך הגעת לפורום\גילית את מושג הא-מיניות, מה שבא לך...

שמבול

New member
שלום

שיהיה בהצלחה במציאת מי אתה. רק עצה קטנה להמשך.

אם אתה הולך לאיש מקצוע תזכור שהוא רק יגיד לך את דעתו והוא לא באמת יכול לדעת מי אתה. רק אתה יכול לדעת. ואם הוא יגיד שאתה בבעיה, תנסה לחשוב אם זו באמת כזו בעיה.

ברוך הבא ובהצלחה.

queen helen

New member
ובנוסף

רב אנשי המקצוע לא מבינים באמת מהי א-מיניות, וחלקם אפילו רואים בזה מצב שיש לטפל בו.
אולי זה המצב אצלך ואולי לא, אבל כמו ששמבול כתב מעלי - רק אתה יכול לדעת.

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

מצטרף למה שנכתב כאן לפניי ומוסיף:

לפני שאתה חושב ללכת לפסיכולוג/סקסולוג, קח בחשבון ש 99% מהם לא מכירים ולא יודעים מהי א-מיניות באמת, בטח לא בהיבט הטיפולי מקצועי כך שאם תלך לאחד/ת מהם, רוב הסיכויים שתזכה לשיחות שמנסות לברר מה לא בסדר אצלך ואיפה הכל התחיל, דבר שלא ממש יעזור אם אתה א-מיני מאחר וא-מיניים שמודעים לא-מיניות שלהם לא זקוקים לטיפול כלשהו, בטח לא ממי שאינו בקיא בתחום הזה.

אז, אם אתה לא חושב על סקס כמו שכתבת ויש לך רתיעה, שאל את עצמך האם יש לך משיכה מינית כלפי אחרות, או שאולי זו משיכה רומנטית בלבד שגם זו אפשרות, כלומר אתה כן נמשך, אבל לא מעוניין במיניות, לפחות לא בשלב הראשוני שזה בסדר.
ועוד משהו, יצר מיני לא סותר א-מיניות, הוא יכול להיות קיים, פשוט הוא לא מופנה כלפי אחרים.
אין כאן שאלות של כן-לא שחור-לבן, כי אלה דברים שרק אתה יכול לדעת על עצמך ולא אחרים, כולל אנחנו.

כמו שכתבת, אתה עדיין לא בטוח ולכן עדיף קודם לברר עם עצמך עם מה אתה מזדהה, האם התכנים הא-מיניים מדברים אליך, האם קראת מספיק על א-מיניות כדי לגבש דעה? האם אתה זקוק להכוונה בנושא, כלומר מה לקרוא ואיפה? שתף אותנו ונוכל לכוון ולעזור, להתלבט ולתהות אודות א-מיניות ולראות האם זה מדבר אליך ועד כמה אתה מרגיש את הדברים אצלך אם בכלל.
אנחנו כאן תמיד ומוכנים לעזור

למעלה