שלום לכולם

Chin Chin Man

New member
שלום לכולם

ובמיוחד לכוכב הפורום (נשמע כמו "כוכב הפורנו") קוביקס !!!!! יש באפשרותי לקנות חיפושית שנוסעת מצויין במחיר מצחיק (לא יאמר כאן כי אני יודע בידיוק מה יצוץ) - אך יש לה בעיה אחת ההילוך הרביעי קופץ - מה זה אומר ??? ואיך לעזעזל מתקנים את זה ??
העלות גבוהה ??? וקובי - איתך אני ארחיב יום שישי במפגש - חסר לך שאתה לא שם... אתה לא מגיע אני.....אני.....אני ידבר איתך שבוע הבא

dejavu

New member
חיפושית גרמניה?

כי אם כן אתה יכול לקנות ולהחליף גיר, אני יכול להשיג לך גיר לחיפושית גרמניה בלי שום בעיה...

Joe Bugin

New member
צ´ין צ´ין - יכול להיות שזה רק כיוון

פשוט של ידית ההילוכים אל תחליף שום דבר ואל תוציא כסף עד שמישהו שמבין יראה את זה. ותשלח כבר את התמונות מאותה שבת אצל משפ´ כץ

roni marino

New member
יוסי אתה בהחלט צודק

כנראה שזה בעיית כיוון או במקביל בעיה ב"קובייה" המחברת בין המוט של ידית ההילוכים לגיר לפעמים אחת הגומיות נקרעת וזה ממש משפיע .

kobix1

New member
לא כוכב פורנו:))

אל תמהר ! דבר ראשון תרגע ! ביום שישי הזה אני אגיע תגיע גם אתה קצת יותר מוקדם ! בכל מקרה! אל תקנה אותה לפני שנביט בה! נבחן נרעיד נזעזע ונבדוק את החברה החדשה שלך! בקשר להרחיב איתי אני מקווה שזה לא משהו רע... :) בכל מקרה הנה שוב הטלפון שלי אתה יכול לטלפן 051378221 אשמח לקשקש וגם לחזור אליך @ בכל זאת שיחות חינם ענינים :))

למעלה