שלום לכולם!!!

BlueSea

New member
שלום לכולם!!!

מצורפת סריקה של כתב ידי, אשמח לקבל פיענוח גרפולוגי... (נכתב ביד ימין) בתודה מראש! מרינה.

עטרה ב ט

New member
מרינה שלום,

נראה לי שאת בכיוון הנכון מקצועית. כרגע יש לך עוד דרך לעשות וניהול זה לא הקטע שלך בינתיים, אבל כל ענייני הארגון וההפקה די מתאימים לך
. זוגיות, אולי את נופלת בפח של תלותיות רבה מדי, אבל נראה לי שאת מספיק חזקה לתקן כשצריך. גם לך היתי מציעה להקשיב קצת לאחרים ולנסות לצאת מהשבלול של עצמך
.

BlueSea

New member
את בטוחה לגבי הניהול??

אני שואלת, כי כיום אני ס.מנהל מחלקת שיווק בינ"ל במפעל די גדול... ודווקא מסתדרת לא רע, אפילו די טוב...
אשמח לקבל קצת יותר פירוט בעניין התלותיות בתחום הזוגיות, ולמה הכוונה בדיוק
ולא כל כך הבנתי על איזה שבלול דיברת...
ומה עוד ניתן ללמוד מכתב היד שלי? ושוב תודה! מרינה.

עטרה ב ט

New member
סגן מנהל תפור עלייך

הבעיה היא עם המנהל עצמו
אבל אולי זה עוד יגיע עם הגיל
זוגיות, יותר מאוחר

BlueSea

New member
זוגיות יותר מאוחר?!? ../images/Emo12.gif

אני נשואה כבר מעל שנתיים..... מה זה יותר מאוחר??? ועם המנהל אין בעיות מיוחדות........

אריק!

New member
שלום מרינה.

משום מה כולם התחתנו כאן לאחרונה, יש איזה נגיף...? ככה, נראה לי שאת מנסה לאחוז את המקל בשתי קצותיו, גם לנהל זוגיות הרמונית, ובה בעת לעמוד על המשמר, בהתעקשות ואסרטיביות, כדי שאותה זוגיות, שכה חשובה לך, לא תחסום כווני התפתחות וקריירה, ומה שזה מחייב ממך מחוץ לבית, פגישות וישיבות לתוך הלילה, טלפון בשבת. אז את מגמישה את עצמך, מוותרת ומתחשבת עד קצה גבול יכולתך, ומשיגה תמימות דעים ו ´שלום בית´. אך בה בעת מרגישה שהלכת יותר מדי ואולי אין מספיק הגמשה וויתור ופרגון, וצצות התנגדויות. כאן כבר יש סדקים וויכוחים וברוגז ו ´שולם´ עד לסבוב הבא. אז ייתכן שדמוי הזוגיות שלכם משופר מכפי אי הסכמות ובעיות פוטנציאליות, או בפועל בבית, ובהקשר זה את חלק מהענין כך שזוית הסתכלותך לא לגמרי מאוזנת. יחד עם זאת את קשובה ופתוחה ונכונה ללמוד ולתקן. היות שיש בגרות, אחריות ורצון לשמור על החבילה, יש סכוי שבכוחות משותפים תתגברו. במדה שצד ב´ יעמיד תנאים וינסה לכפות סדרי עדיפויות שאינם מקובלים עליך גם את תתקשחי ותתבצרי ויהיה קשה יותר לגשר, ושמח. בקריירה אפשר לראות את הרצון להתבסס בעמדה חשובה, להציג רקורד הצלחות מוכח, להניח סנטימנטים בצד כדי להשיג את המירב ממה ומי שבידך, ולהיות ייצוגיות, דיפלומטית ומסבירה תוך העברת מסרים מייצגת אינטרסים. בכל מקרה בהצלחה. אריק.

BlueSea

New member
היי אריק! תודה רבה על התשובה

החתונה אמנם הייתה לפני כשנתיים, אבל כן, כנראה שמסתובב לו נגיף...
אהבתי מאוד את תשובתך המפורטת, היא דיברה אליי מאוד... בעלי דווקא מבין ומפרגן בכל הקשור לקריירה למרות שמדי פעם מרגיש קצת "מוזנח" בגלל כל הסיפור... טוב, הוא כבר סיים את לימודיו ועכשיו תורי. (ולא, אין תחרות בינינו) הוא דווקא מעריך מאוד אותי ואת מה שאני עושה, בייחוד מאחר ואני נמצאת כיום בחודש התשיעי להריוני (!!!) ושוב תודה
מרינה.

למעלה