שלום לכולם...

lulu9290

New member
שלום לכולם...

אני עוד חודש מגיש ומנסה להוציא ויזת סטודנט לארצות הברית ואני דיי לחוץ מהעיניין כי זה מאוד מאוד חשוב לי שזה יצליח מכמה סיבות וגם שקיבלתי גם פעמים סירוב לויזה תייר למרות שאני לא יודע עד כמה זה קשור אחד לשני אז אם אתם יכולים לעזור לי במידע רלוונטי והמלצות כל שהם לחברה שמייצגת או עורך דין או סתם טיפים אני מאוד ישמח תודה רבה לכם ויום נעים

ANZ1

New member
קבלת ויזת סטודנט

לפי ההודעות שלך נראה שיותר חשוב לך לקבל ויזה ולעבור לארצות הברית מאשר באמת ללמוד, אתה שואל על תחומים שונים.
את זה בדיוק השגרירות רוצה למנוע.
אתה צריך לשכנע אותם שאתה רוצה וצריך ללמוד בארצות הברית ואי אפשר בישראל.
ככל שהמוסד שתתקבל אליו יותר יוקרתי, וככל שהלימודים יותר אקדמאים, ויותר ארוכים ויותר יקרים.
ככה יש יותר סיכוי שתקבל ויזה.
אתה צריך להראות שיש לך מספיק כסף ללימודים ולמחייה כדי שלא תעבוד, כמה שיותר כסף תראה ככה הסיכוי יגדל.
תאסוף כמה שיותר הוכחות שאתה קשור לישראל, וכמה שיותר הוכחות שתוכנית הלימודים שהתקבלת אליה יחודית ואתה לא יכול ללמוד אותה בישראל.
חברה או עורך דין לא ייצגו אותך בקבלת הויזה, אתה צריך לגשת לבד לריאיון.

עידוdee

New member
מחזק את מה שנאמר מעליי

השיקולים במתן ויזת תייר וויזת סטודנט הם שונים. אבל השאלה אם אתה רוצה לקבל ויזה רק כדי להיות בארה"ב או שאתה באמת ובתמים רוצה ללמוד? אם השגרירות תראה שהתקבלת למוסד קקיוני לתוכנית לא ברורה שלא תוכל להראות איך תקדם אותך, סיכוי קטן שיתנו לך ויזת סטודנט.

Boston Guy

New member
זו אותה מחלקה בהגירה שנותנת את שני סוגי הויזה

אז כן, בהחלט יש משמעות לכך שקיבלת כמה פעמים סירוב לויזת תייר.
מההודעה הקודמת שלך ברור שאתה מתכנן "לימודי קומבינה" במכללת "שקר כלשהוא" בלוס אנג'לס. הקונסוליה בישראל מכירה היטב את הקומבינות הללו - הישראלים הם הרי חיות עדר, וכולם מנסים ללכת לאותן מכללות... יש לקונסוליה "רשימה שחורה" של בתי ספר קומבינטוריים, שמתעדכנת מדי פעם, והם פשוט דוחים בצורה קטגורית בקשות ויזה של אנשים שרוצים ויזת סטודנט למוסדות הללו.

למעלה