שלום לכולם...

שלום לכולם...

מה העניינים תשמעו, אני מאד אוהב את המוזיקה של שנות השמונים כבר הרבה שנים (בעיקר הדיסקים הישנים של דפש). בשנה האחרונה התחלתי לשמוע גם מוזיקה אלקטרונית חדשה שיש לה סאונד של האייטיז, דברים כמוmiss kittin & the hacker, felix da housecat, fischerspooner וכו´ רציתי לדעת אם אתם גם אוהבים את המוזיקה הזאת ואם יש לכם המלצות על יוצרים שעושים דברים דומים תודה דר סוס

turrican

New member
לחתול שמיל

סבבה שאתה אוהב את המוסיקה של שנות ה-80 זה המקום בשבילך מוסיקה אלקטרונית כפי שאתה יודע צמחה בשנות ה-80 והיוותה נדבך חשוב מהמוסיקה אז . האמת? לא מכיר את השמות שזרקת אלא בעיקר מהאייטיז אם אתה חובב מוסיקה אלקטרונית (מותר לי להגיד סינטפופ??) אז הנה כמה שמות שאולי יענינו אותך : וויסאג´ , סופטסייל,קראפטוורק , אחים תומפסון, איירייז´ר , פט שופ בויז , אולטרהווקס , OMD וכולה. להקות מה-90 שעושות מוסיקת אייטיז אני לא כל כך מכיר..סורי מה שכן לפעמים יוצאים מיקסים חדשים לשירים ישנים זה יש בשפע אם אתה אוהב שיר מסויים ננסה למצוא לו את המיקס.

nery

New member
סעמק, אסור להגיד יותר "אלקטרוקלאש"

בכ"א, אם אהבת את פישרספונר ומיס קיטין, בטח תאהב גם את adult ואת peaches. אבל ניימדרופינג זה לא תשובה, אז בשביל לצאת מזה באלגנטיות אמליץ לך לחפש בתוכנת הפוסט-נאפסטר החביבה עלייך את המילה electroclash לעיוותיה השונים (elektroklash, electroklash וכו´), ולהוריד כמה אוספים ז´נריים. מלבד זאת, כדאי לך לחפש את האוסף של mogul electro שיצא באותו שם, והוא די ייצוגי. גם שני האוספים האחרונים של gigolo (הלייבל של פליקס והנ"ל) לא רעים בכלל. אם תרצה שאני אשלח לך משהו, או רוצה עוד שמות חמים, שלח לי מייל.

ט ו ר ה

New member
ד´ר סוס יקר,

ברוך הבא לפורום. לי ידוע על אוסף אלקטרו חדש בשם This is not the 80´s - A nu-wave electro compilation חיפשתי אותו ולא מצאתי אותו (ברחבי הרשת) אולי אתה תוכל להאיר את עיני.. שמעתי כמה רצועות ממנו ברדיו והוא צריך להיות משובך ביותר, אלא קטעים מוכרים ולא מוכרים כ"כ מה80 שעשו להם עיבוד ´אלקטרו´, משהו שונה אבל מצויין. משהו בנז....

למעלה