שלום לכולם

שלום לכולם

ברוצוני להודיע שהיום ה-9-10 יום רביעי יש לניקי ביירן מלהקת ווסטלייף יום הולדת למרות שאין לכם קשר עליו או עליהם יעודד אותי קצת שירשור קטן לברכות מזל טוב אני יודה לכם ולכן מאוד אז ניקי מזל טוב ושתחיי חיים מאושרים וטובים

Roobie

New member
שיהיה במזל

סתם הלוואי שייפול לו אלבום זהב על הראש

זהו. נשברתי.

אם מדובר באירוע חד פעמי להרמת המורל של עדן, אז מזל טוב... אבל... נראה לי שהפורום הזה נשלח לסיבוב אחרון בשלג
רגע לפני שאני פותח פה דיונים על הפציעה של בנו אודריך והעובדה המצערת שבשוק שוב לא ישחק בליגה בארץ, אני מבקש שתתעוררו... להתראות בהרצליה? מי מגיע?

sherennn

New member
אסף....

בדיוק חשבתי לעצמי, מה תגיד כשתראה את ההודעה.... לי נראה שהיא התבלבלה בפורום... אל תהיה כל כך פסימי בקשר לעתיד הפורום...כבר היו תקופות פחות טובות... קורה.. אל תדאג... יבואו ימים טובים יותר על הפורום... הרי אנחנו הולכים וקרבים אל האיחוד..
זה לא שאי פעם היה פה יותר מדי צפוף
יהיה בסדרררר ביייייי

אני מתגעגע לימים..

של תחרות השירים שנוה ארגן לנו.. הפורום היה רועש כמפלצות התהילה בזמנו... צריך איזשהו נושא מרכזי לדון בו כדי למשוך עניין.

אל תגזים אסף...

הילדה הטפשה פרסמה את ההודעה הזו בכל הפורומים של תפוז פחות או יותר... אין קשר לשפלות הפורום שלנו, שהיא נושא שצריך לטפל בו בכל מקרה... אבל אל נתייאש בגלל הטמטומיאדה הזו שבין השאר הגיע גם לפורום שלנו.

Lord of Spells

New member
בפורום מטאליקה ענו "שישרף" שיצלב" ו

שיצלב הפוך, ג םאנ יהגבת יואני חייב הגיד שאני מרגיש כך ג םעכשיו. את מסוג האנשים שעושים לי קריזה ואני אומר לך שאין דבר יותר מהנה ואין מראה יותר כיף מלראות ילדה קטנה ומתלהבת כמוך אחרי שמנפצים לה אשליות על הטמטום שלה. זה אנשים מטומטמים שרואים יותר מידיי טלויזיה ומשופעים בצורה קיצונית מידיי(לדעתי להיות מושפע מעט זה כבר יותר מידיי אבלל זה מוגזם...) מאמצעי התקשורת ומהמבנה הסוציולוגי. נמאס ממכם! אז קחי מטאטא ותטאטאי את עצמך מפה! ד"א...בת כמה את?3?

למעלה