שלום לכולם

הצופה.

New member
שלום לכולם

חזרתי עכשיו מניתוח קשה של הסרת ריאה שמאלית בגלל סרטן ריאהרבים מכירים אותי פה למדתי המון שיטות והמון מורים
וברגעים הקשים אתה נשאר עם עצמך ובאופן אוטומאטי אתה פשוט פונה אל עצמך בשאלות כי אין אף אחד שיענה ברגעים מסויימים
והשאלה המרכזית היא "מה יש לעשות?"
כדי לענות על השאלה הזו יש לחקור את פירוש המילה "לעשות"
הבנת המילה הזו, שלא פגשתי איש שמבין אותה או יותר נכון שיכול להסביר אותה , היא המפתח
בספר אני הוא זה ניסארגדטה מדבר על כך שהצייר מצייר את פרי דימיונו אבל איך הגיע התמונה לדימיונו? זו שאלה שהוא מעלה ולא נותן עליה תשובה..התשובה לשאלה הזו קשורה להבנת המילה בריאה יצירה עשייה
הבנה שמאפשרת פרספקטיבה אחרת של התבוננות על החיים גם ברגעים הקשים ביותר
יש גם צורך להבין את המילה "קשים" מה זה רגעים קשים מה הפירוש של המילה הזו אני ממליץ להתעמק בזה יש בזה מתנה לפחות בישבילי "לא מבטיח שזה יעזור לאחר"
נתראה

החלמה מלאה ומהירה

זו גדלות נפש אמיתית בעיניי-
שגם מתוך התופת האישית שלך,
אתה מושיט יד לסייע לאחר.

המון תודה והרבה בריאות

lightflake

New member
וואו סרטן ריאות זה רציני

היית מעשן כבד ?
בכל אופן, מאחל לך כל בריאות אפשרית, אם אתה עדיין כאן, כנראה שעוד יש לך מה לעשות כאן, אז אני שמח לחלוק איתך את המרחב הזה

ואם אתה בבלינסון תגיד לי כי אני עברתי לחיות שם פחות או יותר, אפשר להפגש...

יאללה תרגיש טוב ותחלים ותתחזק

lightflake

New member
לשכוח את כל מה ש"עשו לי"

ברגעים כאלו אנחנו מבינים שאפשר להבין ולסלוח ולאהוב ולשכוח את כל ה"אני צודק" ו"אני לעולם לא אשכח" וכו'... זה רק עושה לנו רע בסופו של דבר והחיים כל כך קצרים... כמובן, אני מדבר על נסיוני שלי, יכול להיות שזה לא קשור אליך

הצופה.

New member
מבין

אחד הדברים שעזר לי ששכבתי עם כאבים זו ההבנה שאינני נפרד מהמציאות, והמציאות רוצה עכשיו לכאוב דרכי פשוט הייתי משים עצמי כמציאות ומנסה לכאוב "הכי טוב שאפשר" יש בזה סוג של קסם

למעלה