שלום לכולם

dream2bevet

New member
שלום לכולם

אני רנן בן 25, אני ממש רוצה ללמוד ולעבוד כוטרינר.
בגלל מגבלות כלשהן, אני לא יכול ללמוד בארץ,ויש מקומות בחו''ל שאולי כן אוכל ללמוד בהם.
השאלה שלי אליכם היא, אם אתם מכירים אוניברסיטות בחו''ל שהם מעולות\הכי טובות\נחשבות.
עדיפות לאירופה. אבל לא חייב.

אונברסיטאות בחול

ראשית, צריך להבין כי לא תמיד מה שנחשב טוב יותר ממה שנחשב פחות...
כל בית ספר באירופה שקיבל הכרה מספק אח"כ רישיון עבודה לכל אירופה.
מטבע הדברים - בתי הספר במערב אירופה נחשבים יותר מאלו שבמזרחה. בין הנחשבים בעיקר - אנגליה והולנד. זה לא אומר שבתי הספר בגרמניה נופלים מהם...
בעבר רבים למדו באיטליה, בשנים האחרונות המעבר הברור הוא לסלובקיה, וקצת פחות צכיה והונגריה.
אסף

dream2bevet

New member
אוניברסיטה בחו''ל

חשוב לי ללמוד במקום שאם אני מתאים לתנאי קבלה, שאני אוכל גם לעשות "רושם ראשוני" טוב, עם שם טוב של אוניברסיטה.
אתה יכול למליץ על אוניברסיטאות טובות בגרמניה או איטליה? שבניהם יש לי את עיקר ההתלבטות, או כל מקום אחר שאתה שמעת עליו דברים טובים (בכלל בעולם)

sapirdvm

New member
אף אחד

לא יבדוק היכן למדת אם תהיה מספיק טוב.
יש מספיק וטרינרים שלמדו במקומות 'נחשבים' והם לא מנצלים את הכלים שקיבלו או יכלו לקבל שם, ויש מספיק וטרינרים שלמדו במקומות 'לא נחשבים' וכיום הם מובילים בתחומים מסוימים. הכל תלוי בך ורק בך. אם תתאמץ, תלמד ותשקיע, אז זה לא משנה(לדעתי) איפה תלמד.
בהצלחה רבה

מסכים עם כל מילה

כך צריך להיות, אבל בפועל

שמעתי כבר על מרפאות שבהן נאמר בגלוי שלא מעסיקים בהם אלא בוגרי ישראל, וגם על מרפאות שלא רוצות להעסיק בוגרי אוניברסיטאות ספציפיות בחו"ל. בעיקר בעייתי בעיני להתחלת עבודה ומקווה שלאחר מכן באמת המקצועיות בפועל היא זו שמכריעה.

למעלה