שלום לכולם....

שלום לכולם....

יש לי בעיה אני גרושה בפעם השניה יש לי 2 ילדים, אחד מנישואין ראשונים ואחד מנישואין השניים, הקשר של הבן הקטן עם אבא שלו נפלא, אנחנו ידידים טובים (אני והאבא) ואפילו הבן הבכור שלי קשור אליו. הבעיה היא עם הבן הבכור שלי, הוא בן 14 וכבר 4 חודשים הוא לא בקשר עם אביו, יש לציין שהקשר של הבן עם אביו ידע עליות ומורדות, הייתה תקופה ש-4 שנים הם לא התראו... מיד לאחר גרושינו אביו התחתן הקים משפחה חדשה ועושה רושם שלא מעניין אותו מהבן שלו, רואים שהמצב הנוכחי מקשה על הילד, הוא כתמול שלשום, הוא פגוע מאביו, אני מאוד כועסת שהעז לפגוע בו. אני לא יודעת מה לעשות. קשה לי לראות את הבן שלי סובל הוא מרגיש דחוי על ידיי אביו, ואביו כאילו אין לו רגשות.

היי קרין, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

עייפה מכדי להתייחס לשאלתך, אשתדל למצוא לזה זמן מחר
זה לא פשוט בכלל

זה די משאיר בלי מילים ועם עצב בלב

כפי שבנך בחר בך להיות אימו, כך הוא בחר את אביו. יש לו שיעור ללמוד עם האיש הזה, שלא ממש מתפקד. מדברייך אני מבינה, תקני אותי אם אני טועה, שבנך אינו מדבר על כך. אם המצב קשה, כמו שאת רואה אותו, הכי חשוב, בשלב ראשון, זה לעודד אותו לדבר על מצוקותיו ולסייע לו למצוא דרכים להתמודד. ברגע שהוא ידבר, אוכל לעזור לך לסייע לו בהתמודדות. כרגע, הקושי הוא שלך. ואת צריכה לדעת לשחרר (כן, מתחילים לשחרר ילדים בגיל מוקדם מאוד) לשחרר אותו לחיות את חייו עם כל הנסיבות הנילוות להם. לדעת, שמצוקה שלו היא ל א מצוקה שלך כשהוא דחוי, זה שלו. לאביו יש רגשות וזו דרכו להתמודד איתם
ואת לא יכולה לעשות עם זה כלום חוץ מלחזור ולומר לבנך כמה הוא מקסים ויותר מזה, לתת לבנך להרגיש שבעינייך, הוא הכי בעולם ולתת לו להרגיש כל הזמן, גם כשאת כועסת או מאוכזבת, שהוא בסדר, כמו שהוא. בהצלחה!!

../images/Emo140.gif קרין

וגם בשלב זה מציע לך רק
. יחס ואהבה קשה להשיג כשאינם בנמצא באופן טבעי. אני מצטרפת להמלצות של נאווה. כנראה לדבר ולשתף ולפרוק מהלב כמה שיותר יוכל להרגיע מצוקות. זו לא תרופת ריפוי רק תרופת הרגעה. רק יכולה לאחל לך ולקוות שזמנים ישתנו שוב . ברוכה המצטרפת

למעלה