שלום לכולם

Doronko1

New member
שלום לכולם

הי שלום לכולם .

רציתי לדעת במידה ועברתי את הכל הדברים הנחוצים וועדה רפואית איך הוא בדיוק יום הגיוס לקבע עליי לגשת לבסיס בו אשרת ואקבל מדים או אחרת ? אני מקבל בדואר צו גיוס לקבע ובו מפורטים פרטי היחידה אלייה אני מגיוס והיכן אני מקבל בדיוק את חוגר הקבע ?

בתודה ושבוע טוב לכולם .

איך זה עובד

1) אתה מגיע לשלישות הראשית ברחוב בן גוריון ברמת גן בתאריך שקבעו לך. נכנס פנימה (לש.ג. יהיו הפרטים שלך כבר) ופונה ימינה. ליד חנייה שמקושטת בשלולית גדולה נמצאת מחלקת הסגל. שם תפגוש קצינה שתחתים אותך על הרבה טפסים.
2) אחד הטפסים שתקבל יהיה זכאות קדימה לנקודות מדים. תעשה בו שימוש בהמשך היום.
3) אתה הולך לש.ג. עם הטפסים שקיבלת שמאשרים את גיוסך לקבע ויוצא החוצה. יש שם עמדת הנפקת חוגרים. הם יגזרו את תעודת המילואים שלך וינפיקו לך תעודת נגד/קצין/קצין ייצוג.
4) אתה פונה ימינה לצומת הגדולה שיש בה בניין עם עץ דקל מצוייר עליו, חוצה את הכביש והולך לתחנת אוטובוס בצד של הבניין עם הדקל, ומחכה לקו 45. עם קו 45 אתה מגיע למחנה תל הנוחר.
5) אתה נכנס לתל הנוחר והולך קצת לאיבוד עד שאתה מגיע לחנות המכר. תוכל לזהות אותה לפי כל מיני קצינים עורפיים עם תגי יחידה מכוערים במיוחד שיעמדו בחוץ ויציעו לך כסף וטובות הנאה מוזרות בתמורה לכך שתקנה להם נעלי חי"ר.
6) בעזרת הטופס שקיבלת בסעיף 2 אתה מאשר את זכאותך לנקודות מדים וקונה מדי א'. שים לב שאתה קונה מדים בהתאם לדרגה ולחיל שלך, אחרת תיתקע עם מדי קבע בזמן שעדיין אסור לך (אאז"נ רק אם אתה רס"ל, סרן או מעל גיל 25 תהיה זכאי להם) ואז יתפוס אותך שוטר צבאי ויבזבז את זמנך בבירוקרטיה. ניתן להכות את השוטר הצבאי והדבר אף מהנה מאוד, איך אינו מומלץ ואינו חוקי.
7) עוד באותו יום צו הסיפוח שלך צריך להגיע ליחידה אליה הוצבת - מה שאומר שמצפים שתגיע ותביא אותו פיזית ותתחיל טופס טיולים. אם היא רחוקה מידי, תבדוק אם אפשר לשלוח אותו בפקס ולהגיע מחר.
8) תגיד שאתה חדש פה ותצא חמשוש.

למעלה