שלום לכולם

שלום לכולם

יש לי שאלה לבנות ולבנים פה, שאלה שאולי תראה לכם מוזר אבל...
אני אוהבת סקס, והרבה וכמה שיותר חזק וקינקי...
וכמובן אוהבת פורנו וצופה די הרבה...
אלילות הפורנו שלי הן אנט שוורץ, אודרי הולנדר וסיתייריה.
אבל לאחרונה התחלתי להשתעמם מהן ואני מחפשת אלילות חדשות שיראו לי דברים חדשים, במיוחד בימים קרים אלו שלא מקבלת מהפרטנר וצריכה להשלים לבד את העבודה....

יש המלצות?
מי אלילות הפורנו שלכן / שלכם?
מי גורמת לכם לגמור חזק?

אני בפורנו עברתי

לסרטי חובבנים וhome made התעשייתי פחות עושה לי את זה

אני אוהב את סדרת הסרטים רחובות צכיה

seymore butts

New member
יש לך טעם משובח

גם אני אוהב את הכוכבות שרשמת, במיוחד אנט שוורץ, שאילו היית עוקבת אחרי הבלוג שלי היית יודעת שהיא חיכתה בכליון עיניים ליום הולדתה ה-18 וכשהוא הגיע ניגשה מיד למבחני הבד שבישרו את קריירת הפורנו המזהירה שלה.

אלו באמת כוכבות ותיקות מאוד, הן פעילות לפחות 8-9 שנים.

כמובן שלא חסרות כוכבות לוהטות וטריות יותר, אני יכול להמליץ לך על כמה אבל קחי בחשבון שהטעם שלי, שכולל הרבה אנאלי, חדירות כפולות, גאנג באנג ואקטים נועזים וחדשניים באופן כללי אינו חייב להיות תואם לשלך. אז אני הייתי ממליץ לך להתעניין ב:

- שאנל פרסטון
- אמבר ריין
- ברוקלין לי (שגרמה בזמנו למיני שערורייה כשהצטלמה למזכרת עם ביל קלינטון).
- ג'ינקס מייז - שימי לב כוכבת סקסית במיוחד, אני מאוד נהנה לצפות בה.
- ג'ואנה אנג'ל - יוצרת שמגיעה ממשפחה יהודית-ישראלית-חרדית לשעבר, יש מצב שהיא מבינה עברית. כוכבת נועזת ביותר, מביימת בעצמה סרטים, ובשתי הפוזיציות לאנאלי מקום מרכזי אצלה.
- קגני לין קארטר
- רמי לה קרוּאה.
- דנה דה ארמונד.

- אסא אקירא - כוכבת מאוד נועזת ואחת הגדולות היום. אני אישית לא מת עליה כי אסיאתיות הן לא הטעם שלי אבל אולי את תיהני לצפות בה.

בנוסף אני ממליץ לך להתעניין בקאטיה קאסין, אמנם כוכבת גרמניה ותיקה אבל אם לא יצא לך אני בטוח שמאוד תיהני לצפות בביצועיה המחרמנים.

זה רק לקט שמות מהזיכרון, אם תרצי אביא לך עוד כמה.

למעלה