שלום לכולם!

Isabel42

New member
שלום לכולם!

אני לא מכירה אותכם בכלל, אבל נדמה לי, שזה פורום מתאים לשפוך קצת מתחושות הבטן שלי, רק קצת, לא להבהל!!! :) אני גרושה, יצאתי עם לא פחות מ 1000 גברים, אולי מגזימה קצת,:) אבל האמת שהתעיפתי מהחיפוש ומהפגישות האלו. תחושות הבטן אומרות לי שבסופו של דבר אני אמצה מה שאני מחפשת, אבל זה מעייף נורא!!! במיוחד שהעבודה שלי היא לחוצה כל כך, דרישות רבות...האנרגיה הולכת בעיקר לעבודה. איך עושים כדי לשלב את שני המצבים? איך מנוטים את האנרגיה בצורה נכונה? האם אפשר בכלל? יום טוב ונעים!!!

ophra

New member
בוקר טוב איזבל ../images/Emo140.gif

ראשית, ברוכה הבאה ל-
נו החם... (עוד תקבלי את ברכת הבית הרשמית... ) אמרו פה לפני כמה ימים שצריך לנשק 1,000
ים עד שמוצאים נסיך....
אם נישקת כבר 1,000 ולא הגיע הנסיך... זה עלול להשרות על כולנו פסימיות מסוימת...
סתתתתתתתתם קמתי כנראה במצב רוח משועשע הבוקר ("והוא בכלל לא ידע שהוא כזה") השאלה שלך חשובה ומעניינת אבל אני עוד לא מרוכזת מספיק בשביל לענות ברצינות (תשאלי אותם... הם יגידו לך.... אני בדרך כלל מאד רצינית.... אפילו רצינית מדי...
) בינתיים - שיהיה לך יום טוב ונעים וברוכה הבאה!

עצה קטנה

בוקר טוב לך אני הייתי מציעה לך עצה אחת קטנה ופשוטה - תפסיקי לחפש את האנרגיות שלך תשקיעי בעצמך בטיפוח שלך בטיפוח דברים שאת אוהבת כי מרוב שמחפשים, אנחנו שוכחים ומאבדים אותנו ואם אנחנו מאבדים אותנו, איך יוכל אחר למצוא אותנו????

r e d head

New member
בוקר טוב לך איזבל יקרה

וברוכה הבאה לביתנו אני פגשתי פחות מ-1000 אבל עדיין המונים לפני שנה וחצי הפסקתי את המרוץ נחתי תקופה בזרועותיו של פסיכי אחד היו לנו הרבה הפסקות בקשר ולפני כ - 4 חודשים ניתקתי את הקשר לחלוטין. במשך כל התקופה הזאת יצאתי מידי פעם לדייט והקצב הלך ופחת עד שנהיה - 0. לא שאין מועמדים פשוט אין לי חשק. גם אני יודעת שבסוף אמצע אבל מרוץ לא תורם לזה, הוא רק מרחיק, לדעתי. במקום לצאת לדייט מאכזב בזמני הפנוי אני יוצאת עם חברים ובמקום לבזבז 50 ש"ח על ביביסיטר אני קונה בזה בגד. אני כנראה לא הדוגמא הטובה בשבילך כי אני לא מוצאת את האנרגיות לזה. אני מאוד רוצה וזה לא בא לי. אני גם יכולה לספר לך ממה ששמעתי מחברים שזהו תהליך שעובר כמעט על כולם ובאמת כמו שכבר כתבו לך, זה בא בד"כ כשלא מחפשים, למרות שצריך לעזור למזל. בנימה אופטימית זו המשך יום טוב

ש י ר ט ל

New member
שלום../images/Emo20.gif

בענייני חיפושים, לא נעים לי להודות אבל אין שמץ של מושג איפה בכלל מחפשים. סקר מדלת לדלת בוודאי לא בא בחשבון, למרות שזו בעצם הדרך הכי טובה לדעת אם הוא אדיב/חסר סבלנות/קמצן, ואיך הוא נראה בסביבה הטבעית שלו שאולי תהפוך בבוא היום לסביבה הטבעית שלי. חיפוש במודעות בעיתון גם לא בא בחשבון, אלא אם כן אני מעוניינת בגבר משכיל (יודע מה זה טיימינג באוטו), נאה (בעיקר בחושך), מבוסס (יש לו שרשרת זהב מאוד כבדה), דוגל בשוויון זכויות לנשים (גם להן מותר לשלם במסעדה) ורגיש (כנראה לחיידקים, כי יש לו שיעול כבד שמסתיים בחחחחחח... ארוך ויריקה. הוא גם מצליח לפגוע לאן שהוא מכוון). אז כתבתי במנוע החיפוש גוגל "הגבר המושלם" וזה מה שקיבלתי.

גדולה שירטל ../images/Emo47.gif

(הנה אני ממשיכה עם הציונים שלי
) דפקא מדלת לדלת זה אחלה רעיון
"שלום" "ערב טוב" "תשמע אני מחפשת חתן , רוצה להתחתן איתי?" אם הוא טרק את´דלת בפרצוף - כנראה שלא - זה עסבני מדי אם הוא מתפקע מצחוק אז אולי כן,כי יש לו חוש הומור נו באמת ,אני פורשת התחלתי באמת לדבר שטויות היום

אורלי41

New member
אפשר למצוא בסופר בלילה../images/Emo173.gif

שמעתי כבר ממספיק נשים שאחלה מקום לדוג או לצוד (סתאםםםםםםם) את אביר החלומות .. ליד אותם מדפים בהיפר שפתוח כל הלילה.... אותם בחורים "מושלמים" שחוזרים מדייט מעציב עוברים דרך ההיפר שפתוח גם בלילה ומצטיידים בקניות. לא פעם שם נוכל למצוא את ה"גבר המושלם". אבל....... מיהו אותו גבר מושלם כפי שאתם קוראים לו?

אורלי41

New member
ברוכה המצטרפת למשפחה

ברוכה המצטרפת למשפחה... כאן אפשר לקטר, לשחרר מטענים... לשפוך את הלב... לקבל עצה... לקבל חיבוק חם ואוהב... ואפילו כוס קפה או אוזו אם את רוצה...

dee31

New member
לא יודע

מה התשובה לשאלתך. גם אני חדש פה ועדיין לא ברור לי מה אני מחפש, ובכלל מה זה לחפש? אהבתי את התגובה של..לא זוכר תיכף אסתכל שוב, שצריך להפסיק לחפש ולהשקיע בעצמך, בעצמי. אני כבר מנסה את זה כמה זמן, והאמת שדברים די נופלים עלי (במובן החיובי) מאז שאני יותר מרוכז בעצמי מאשר בלמצוא לעצמי. אז... בהצלחה ואשמח לחלוק איתכם חוויות מהתחלת פרק ב´.

Isabel42

New member
שלום לכולם!מאד נעים לקבל...

תגובות כל כך חיוביות.....יום טוב ושקט לכולם.

למעלה