שלום לכולם

שלום לכולם

בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מתעסקת המון בנושא המיניות (או אולי החוסר מיניות?) שלי.
לא ארחיב יותר מידיי, ופשוט אגש ישר לשאלה שלשמה נכנסתי לפורום.
מעולם לא התחברתי למילים "משיכה מינית", כי אני פשוט לא מבינה מה זה אומר..מה אמורים להרגיש כשנמשכים מינית למישהו?
האם זה באמת רק במובן של דחף לרצות לקיים יחסי מין עם הבן אדם, או שזה גם יכול להיות חיבה כלפי האדם (במובן האדם מוצא חן בעינינו והיינו רוצים להיות בקרבתו)?

אני יודעת שהפורום הוא פורום א- מיניים, משמע כאלה שלא חווים משיכה מינית, אך אני מניחה שבכל זאת יש לכם ידע מסויים בנושא.. מה גם שאין לי ממש רעיון אחר לאן לפנות.
אשמח להבהרה בנושא..
תודה מראש:)

Brombit

New member
המשיכה המינית היא כמו שאמרת.

חשק כללי לקיים יחסי מין עם מושא המשיכה. זה יכול לבוא עם או בלי חיבה, ועם או בלי הכרות.

k500

Active member
מנהל
שלום אנונימית

משיכה מינית, כמו שכתבת, היא הרצון לקיים יחסים עם אחרים. לא תמיד יש שם חיבה כמו במקרה של סטוץ נגיד, שזה יותר לקיים יחסי מין ופחות חיבה.
בדרך כלל המיניות ההדדית מלווה בסוג של חיבה כמו אצל זוג שאוהב אחד/ת את השני ויש בין השניים מערכת יחסים שכוללת מיניות ושאר צורות חיבה הדדית.
כאן בפורום, רבים אכן לא מתחברים למושג משיכה מינית או שחווים משיכה כזאת באופן חלש מאוד. למרות זאת, יש אצל הרבה א-מיניים משיכה רומנטית לאחרים, כלומר הרצון להיות ביחד ללא יחסי מין. כל זוג יכול ואף רצוי שישרטט לעצמו את גבולות החיבה והאהבה כדי שכל הקלפים הזוגיים יהיו פתוחים וגלויים מראש על מנת למנוע אי נעימויות ומתחים מיותרים.
אם אני מכיר מישהי ושנינו כא-מיניים מחבבים אחת את השני וקובעים לעצמנו מה אנחנו אוהבים ומעדיפים בזוגיות שלנו, אז החיבור בינינו יהיה טוב יותר, ללא חששות מיותרים, פחות קצר בתקשורת הזוגית וכו'. המשיכה שלנו תהיה על בסיס רומנטי יותר מאשר על בסיס מיני.

תודה:) , ותודה לכולם על התשובות

אבל הכוונה שלי בשאלה הייתה יותר לביטויים הגופניים שחשים בעת משיכה מינית.
למשל, אני כן יכולה להגיד שיש לי את המשיכה הרומנטית, כמו שאמר k500 (כלומר כן קיים הרצון לקשר זוגי, ולסוג מסוים של אינטימינות- חיבוק, נשיקה...).
ובראש (במחשבות שלי) אני כן חושבת על לבדוק גם דברים יותר מיניים, אבל זה רק בראש (ואולי זה בגלל שאני יודעת ומכירה שרוב מערכות היחסים בנויות ככה).. ופה אני מבולבלת- האם העובדה שאין ביטוי פיזי למחשבות שלי שם אותי על הרצף של א מיניות? מה בכלל אמורים להרגיש פיזית כשנמשכים מינית? זה מה שאני מנסה לגלות:)

Brombit

New member
השאלה אם מתחשק לך לממש את המחשבות.

בכל מקרה, תוכלי לבדוק עד כמה את באמת אוהבת פעילות כזו או אחרת, עם פרטנר רגיש שתתאמי אתו ציפיות.

המימוש/אי-מימוש עצמו לא קובע שאת א-מינית או לא. רק התחושה שלך כלפי אותן פעולות (כשאת מדמיינת), וההרגשה שלך אם וכאשר תעשי אותן במציאות.

התחושה הפיזית של משיכה מינית? לא יודעת.

queen helen

New member
פעם היה כאן דיבור

שאולי נביא מישהו מאחד הפורומים המיניים, כדי שיסביר לנו מה זה "חרמנות".

חחחחחח

אנחנו נשמעים כמו חוקרים שמגיעים למקום זר ומנסים להסביר את ההתנהגות של האוכלוסיה מבלי להבין בכלל מה הם מרגישים.

כמו שאני מבינה את זה, לחרמנות יש בהחלט ביטוי פיזי.
מהמעט שאני הרגשתי בחיי, זו פשוט תחושה של מעין זרמים באיזור אברי המין.
זה קרה לי כ"כ מעט, שעדיין קשה לי להגדיר את זה ואני מתייחסת יותר לעוררות מינית בסיטואציה מסויימת.
אבל אין לי ספק שכשגבר או אישה אומרים שהם חרמנים וחייבים ל*** הם מרגישים משהו פיזי בגוף.
אם זה היה רק מחשבות, לא היה צריך להיות כזה מסובך לשכוח אותן ולעבור הלאה.
בפועל, זה די יכול להטריף אותם.

orald

New member
זה בהחלט משהו פיזי. זה כמו רעב.

דמיינו שיש לכם דודא לעוגת שוקולד עשירה, נוטפת שוקולד צמיג, דביק ומתוק(או מר, לא להתחיל בדיון הזה עכשיו
) ואתם ממש ממש רוצים לתת ביס.

הבעיה אצלי ששוקולד עושה לי חשק לבשר. עכשיו יש לי חשק לסטייק עסיסי. הכל בגללכם!

queen helen

New member
מאיפה הגיעה המולה "דודא"?

לפני שבוע לא הכרתי אותה, ועכשיו כולם משתמשים בה?

Brombit

New member
חשק גדול לקבל משהו *עכשיו*.

בד״כ מדובר על אוכל.
אני שומעת המילה כבר שנה או יותר.

Brombit

New member
אכן ככה

לאו דוקא של סטלנים, של כל אוכלוסיית המשתמשים בסלנג

hatzilonit

Member
מנהל
דגש על ההברה הראשונה?

למה אין Urban Dictionary בעברית?
אני צריכה כלי עזר, אני לא מספיקה לעקוב אחר הטרנדים

Berethor

New member
משיכה מינית זה עניין מיני באותו אדם

חיבה יכולה להיות גם לידידים ובני משפחה, וגם לבני זוג.

למעלה