שלום לכולם

SHIMER04

New member
שלום לכולם

לאחר בדיקות לא קצרות החלטתי ללכת על לימודים ב6B
אני בעלת תואר ראשון שלא עבדה בתחום כבר 10 שנים
האם אני עושה נכון?
מדובר ב14 חודשים,פעם בשבוע .משמונה עד ארבע
מקבלים תעודה עי התמת על חלק מהקורס
קיבלתי גם הנחה לא מבוטלת
האם יש למשהו השגות בעניין בית הספר? האם הם נחשיבים בתחום.לא רוצה למצוא את עצמי בסוף עם תעודה שאף אחד לא מכיר
תודה וחג שמח

SHIMER04

New member
נו.לאף אחד אין מה להגיד

אולי מכללת סלע עדיפה?
מה אתם אומרים

Siton Es

New member
תעודה של התמ"ת בגרפיקה לא משפיעה מדי

תמ"ת - משמע קורסים מקצועיים שנועדו להסבה מקצועית שהמדינה מממנת למובטלים בעיקר, שמרכז הרעיון זה לעזור להם להשתלב בשוק העבודה. למי שמתעסק עם ביטוח לאומי ואבטלה וכו' בקטע הזוי זה עוזר בעיקר לחתום אבטלה (כי אין להם משרות בגרפיקה/היי-טק וכו'. אתה פשוט רשאי לסרב לעבודה אחרת שלא תואמת את ההכשרה שלך בלי שזה ייחשב כסירוב שמונע קצבה. לסרב כל עוד ניתן לפי התנאים שלהם)

בשוק העבודה החופשי זה לא משפיע מדי (גם לא למעסיקים. מסתכלים על המוסד בעיקר), במיוחד שיש לך כבר תואר ראשון. זה כן מהווה מדד כלשהו על התכנים הנלמדים, אבל שוב יש לך כבר תואר ראשון בגרפיקה.

לדעתי תלכי ב-REVERSE. מה בדיוק את רוצה ללמוד (תוכנות/טכנולוגיה/תחום). יש לך כבר ידע, אם תירשמי לקורס ש-60% ממנו את כבר יודעת, או שהוא לא מותאם לרמה שלך זה בזבוז כסף רציני (סתם ממציא משאלה אחרת. מישהי ציינה מסלול של שנה בשנקר לבעלי רקע משמעותי בעיצוב)

למה התעודה היא על חלק מהקורס?

אומר את האמת, אני לא מבינה בתעודות של התמ"ת, אבל זה נשמע משונה.
אין לי ידע רב על 6B, שמעתי כמה ביקורות לא טובות על מכללת סלע.
הייתי מנסה לברר אצל מנטור, שהם אחד המוסדות המוכרים והטובים.

בהצלחה

SHIMER04

New member
זה מה שאמרו לי שם

רק בחלק מהקורס התמת מכירה
בדקתי בגונברייס ובסלע והתמת לא מכירה באף חלק
מה בקשר לעבודה?מה להקיש באללגובס(אחרי הקורס או במחציתו-כפי שהם דואגים לאמר שם) על מנת להגיע למקומות הנכונים?

לגבי העבודה תלוי מה תלמדי בקורס

יש הבדלים בין עיצוב לדפוס לבין עיצוב web וכו'...
בד"כ בלוח דרושים אפשר לבחור גם עיצוב/גרפיקה וגם בתחום האינטרנט יש משרות שנוגעות לעיצוב.

אני ממליצה להתחבר לקבוצות בנושא עיצוב גרפי בפייסבוק, יש שם הצעות עבודה, התייעצויות ודברים שימושיים.

SHIMER04

New member
באמת תודה לכל המגיבים

אבל אף אחד לא נגע בשאלה האם בית הספר הזה הוא לא פיקציה?
מישהו שמע עליו? מישהו למד שם? לא אתחיל ויסגרו אחרי חודש?
חוץ מזה שזה רכבת אחת והליכה של 10 דק ברגל ,יום בשבוע(ולא בערב) לא מצאתי יתרונות או חסרוות מגונברייס (בערב) וסלע(שתי רכבות)
שבת שלום

זה מוסד די מוכר לדעתי

אם הם יסגרו או לא, לא נראה לי שמישהו יכול לחזות... לפחות לא אני.
עושה לי רושם שהם די מוכרים ויציבים בתחום.

העניין הוא שיש מקומות שמציעים קצת יותר תיאוריה ובסיס עיצובי, ויש מי שמתמקד נטו בתוכנות. זה תלוי מה מתאים, במקרה שלך - יש לך רקע מסוים אז את צריכה להתעמק יותר בסילבוס מה התכנים המוצעים והנכונים לך.

SHIMER04

New member
זהו.שזה עוד בעיה

הם מדגישים שחצי יום זה "דיבורים" שמזה היה לי די והותר בתואר וחצי יום על המחשב.מאד מתלבטת לגבי זה
בגון ברייס מציעים כל תוכנה בנפרד בלי לדבר הרבה והעלות נמוכה בהתאם.
אקיצר.נראה.יש לי שבוע להחליט
תודה על ההתייחסות

למעלה