שלום לכולם

ר ו

New member
שלום לכולם

מישהו יודע על אפשרות לימודים בתארים מתקדמים בגרמניה יש ישראלים שלומדים בגרמניה האם זה זול ללמוד שם האם לומדים שם בשפה האנגלית

iffy

New member
אז ככה

יש לי חבר שלומד תואר שני בקלן שבגרמניה. הלימודים בגרמניה הם חינם לכול דורש הבעיה היא שצריך ללמוד גרמנית (זה מה שעשה במשך שנתיים) אין לי מושג האם יש לימודים בשפה האנגלית. בזמן הלימודים אפשר לגור במעונות שהם ברמה טובה ברוב המקומות והתשלום אינו יקר. עבודה אפשר למצוא בביטחון או בתוך האוניברסיטה עצמה בהצלחה

ר ו

New member
אני בראשית

הדרך ומחפש כיוונים רצוני ללמוד תואר שני במנהל עסקים האם יש ששם לימודים באנגלית ודרך איפה מבררים על אונברסיטאות שם

בכוון שלך

אין לי מושג של ממש. אבל, מה שאני כן יכול לומר, זה שלמיטב ידיעתי יש אוניברסיטאות ספורות בגרמניה בהן ניתן ללמוד באנגלית, למיטב זכרוני הקלוקל היה אפילו מישהו בפורום שכתב לפני אי אלו חודשים שהוא לומד בתוכנית שכזו (אני חושב שזה היה באחד השרשורים הרבים של הקיטור הקולקטיבי (והמוצדק) על הקושי האינסופי שבלימוד השפה הגרמנית, אבל ייתכן מאוד שזה היה בשרשור בנושא אחר. בכל אופן, גם לימוד של השפה הזאת אפשרי לפחות עד לרמה של לימודים באוניברסיטה (ואם אתה מוכשר כמו דניאל, אז אפילו לרמה של הנאה מקריאת שירה בגרמנית, אני עצמי מסוגל להנות בקריאה של שירה גרמנית רק ממהדורה דו לשונית, אבל זה כבר נושא לשרשור אחר). בעיקרון לימודים אקדמיים בגרמניה הם בחינם עד לסמסטר ה14 (ולא משנה אם 12 מתוכם נעשו בארץ אחרת) עד לתואר שני, אני בטוח לגבי הכללים לד"ר (למרות שאני בכוון). מידע לגבי אוניברסיטאות תוכל למצוא ברשת (וסביר שתזדקק לידע בסיסי לפחות בגרמנית) או בשגרירות גרמניה (בת"א) מקווה שעזרתי

ולאן נעלמו כל הגרמנים שלנו?

עדיין בחופש?!

איפוא כל האירופאים שפרצו לכאן../images/Emo35.gif

היכן נעלמו כל אלו שברחו מ-Y-NET לפני מספר שבועות והתפרצו לכאן בערב בהיר אחד? נכנסו בסערה ויצאו בסופה.....פוף....

תבדוק את האתר הזה........

נראה לי שהאתר הזה יתן לך הרבה אינפורמציה ויענה אל הרבה משאלותיך. בהצלחה.

למעלה