שלום לכולם

bollocks

New member
שלום לכולם

אני מקווה שאני מגיע לפורום הנכון...ושתוכלו לעזור לי.. אני מתעניין ברכישת טנדר. ברשותי פיז´ו 306, שתימכר, ואני חושב לקנות טנדר כזה שישמש אותי הן לעבודה והן לטיולים בשטח קצת (לא משהו יותר מדיי רציני). אני יודע שיש הרבי סוגים והרבה דגמים אבל חוץ מזה אני לא יודע כמעט כלום על עולם הטנדרים/ג´יפים/4X4. שאלותיי הם: 1) איזה מהטנדרים הנ"ל נחשב למוצלח יותר בעיקר מהבחינות הבאות: א- נוחות בעיר, תמרון, נוחות ישיבה וכו´(יש לזכור שעיקר שימושו יהיה בעיר,בפקקים וזאת למרות שאני מעדיף גיר רגיל). ב- אמינות. סביר להניח שלא יהיה מספיק כסף לקנות חדש.. ג- עבירות- אני מאמין שעם האוכל יבוא התיאבון... 2) הבנתי שהביטוח על טנדרים כאלו הוא גבוה מאוד. האם כך? והאם יש טנדרים שעולה פחות לבטחם או האם כולם פלוס מינוס אותו דבר? 3) אני מעדיף טנדר דיזל. האם יש הבדל משמעותי בין הדיזל לבנזין (מלבד ההבדלים "הרגילים" ? 4) נאמר לי כי יש כאלו שבאים עם מתלים קשים יותר מה שהופך אותם לטובים יותר בשטח אך לעוקרי סתימות בכבישים הנהדרים שלנו פה בארץ. על מה כדאי ללכת וכמה יכולים צמיגים לשנות ? 5) מעבר לביטוח,דלק וטיפולים, האם יש הוצאות שוטפות אחרות שצריך לקחת בחשבון לפני קניית רכב כזה ? "בגדול"- אני מכיר את המגנום (מושא חלומותיי), איסוזו, מאזדה, טויוטה וניסאן (של חברת חשמל...). יש עוד ? מי מוצלח יותר ? לא עולות לי כרגע עוד שאלות אבל בטח שכחתי כמה דברים אז אם באים לכם אי אילו "טיפים" שיוכלו לעזור לי אני אודה לכם מכל הלב. בתודה מראש על כל עזרה, שחר

-רוני-

New member
הכל שאלה של תקציב/מודל

עד לשנת 98 איסוזו היה עדיף מ98 עד 00 המגנום מ-01- עד היום הטיוטה מובילה כאשר כמובן הכל שאלה של תקציב $$$$$$$

TRiPLe L

New member
אתה מוכן להסביר לי למה הטויוטה

מובילה מ01 עד היום?

bollocks

New member
סליחה שאני מקשה

אבל לא הבנתי משהו - האם מה שאמרת בנוגע למודלים הוא אבסולוטי ? כלומר - ביחס לתקציב לבחור את הרכב לפי הפירוט הנ"ל ? ומה לגבי שאר שאלותיי? אני מניח שאצליח לגרד בסביבות 80000 שקלים. נראה לכם שאפשר להיות שמחים עם רכב שתקציב כזה יקנה ? אודה לכם על תגובות מפורטות יותר כיוון שממש (אבל ממש) אין לי מושג. ואולי - אם הכל ילך כשורה - אוכל לצאת לאיזה טיול איתכם או עם אחרים... תודה מראש

-רוני-

New member
אין חוקים בנושא אבל ידוע

שהחברות משפרות את הדגמים שלהם מדי כמה שנים, אין הכרח שהשיפור הוא לטובה לדוגמא: חברת איסוזו שינתה את הדגם בשנת 98 הם שינו את הנעילות שהיו עד לאותו מודל גם חשמליות וגם ידניות לנעילות על לחץ שמן אבל מה שנוצר הוא שאת המשאבת שמן מיקמו איפו שהיה מקום במיקרה הזה בחלק התחתון של הרכב מקום הרגיש לצרות בשטח חברת מיצובושי עם המגנום עשו שינוי במערכת הקירור של הרכב ותנסה לעלות איתו עליה עם או בלי מזגן (לא חשוב) רכב מתחמם) לכן אני אומר כל שנה והחברה שלה בסביבות השמונים אלף לך על איסוזו 97 נעילות ידניות ולא חשמליות לגבי הטיולים אתה מוזמן.

bollocks

New member
תודה רבה

מבטיח להצטרף לטיול וללמוד (אם אני מוזמן....)

למעלה