שלום לכולם!

Julia16

New member
שלום לכולם!

כן כן, אני יודעת שלא ההיתי פה כבר שנים (התגעגתם אליי בכלל?!?
סתם...
) אבל אני פשוט מוצפת בעבודות ושיעורים. בכל מקרה, רציתי לשאול אותכם משהו.. אתם מכירים את להקת MADNESS הבריטית? אם כן, אז שמתם לב שיש להם איזה כמה שירים שממש דומים לריקוד המכונה?! וואי הם כזה דומים! ואומרים באמת שהרבה מהחומר של משינה נכתב תחת השראה של הלהקה הזאת. מה אתם חושבים? ג´ולי

Lenard

New member
אהמ....

משינה לא מסתירים את זה שהם מושפעים ממאדנס...

Gaus

New member
משינה ../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif מדנס (וכל השאר)

משינה בראשית דרכם עשו מוסיקה שהושפעה בצורה די ברורה, ובלי לנסות להסתיר עובדה זו, ממדנס... ודרך אגב למדנס ישנו שיר בשם ספינת לילה לקהיר (מוכר???). אך עם זאת, משינה אמנם (וכאן גדולתם) ידעו להביא את הרוח והסגנון של מדנס (ולא רק שלה) אך בשום אופן לא גנבו מוסיקלית. בשום מקרה זה לא הייתה העתקה או, אולי לפעמים מזכיר, ברוח, בקצב, אך לא בלחנים ובמוזיקה. ואחת ההוכחות שיש לי לכך הוא הביצוע של משינה לשיר שלומית בונה סוכה (אפרופו, חג שמח..
), שכולנו יודעים שנכתב לפני הרבה מאוד זמן (לא ע"י משינה...
) ובכל זאת הוא מזכיר מאוד שיר פתיחה (שאני לא בדיוק זוכר את שמו אך אני יכול לבדוק..) של פיקסיז, שגם מהם משינה הושפעו.. ודרך אגב לפיקסיז יש שיר בשם אנה... אך הוא יצא אחרי האנה שלנו (אולי גם הם מושפים ממשינה..) ובאותו אלבום , אם אני לא טועה שמו קזנובה, תוכלי לשמוע את הנעימה שמזכירה את שלומית בונה סוכה , ועוד שיר שמזכיר מאוד את הנעימה של משינה ממפלצות התהילה (מפלצות התהילה). כפי שכבר טענתי מעל גבי פורום זה בעבר, החוכמה היא לא להעתיק בצורה מעליבה וחסרת איכות, אלא ליצור דבר, שיכול להזכיר משהו, אבל שלא יפול מהמקור , שיהיה איכותי ויעמוד בזכות עצמו, ובארצנו הקטנטונת שאינה מבורכת ביתר מדי דברים טובים, משינה עיברתה לנו, ויצרה דבר שלא היה פה לפני זה, ומסופק אני לגבי העתיד... אורן

למעלה