שלום לכולם
שלום לכם, כבר פיקרתי פה לא פעם אחת שאלתי כמה שאלות ואף שיתפתי בחוויות ואכן התקדמתי, למדתי, ממשיכה באימונים ובהשגת המטרה,
אז פסנתרנית מדופלמת לא אהיה, אבל לפחות משהו ללב ולנשמה (ולאמא פולניה ) כן.
אומנם אין ברשותי פסנתר, אלא רק פסנתר חשמלי.
אחת הפנטזיות שלי הוא שיהיה לי פסנתר (לא שחלילה אין את האפשרות/שחלילה הבעל לא מרשה/מסכים עם דעתי).
משהו קצת מרתיע אותי מרכישת הכלי שאני כ"כ רוצה שיהיה לי,
אני לא יודעת מי עבר פה מנגינה על אורגן לפסנתר ויודע את המשמעות/קושי /הרגלים שונים,
אבל אני מתכוונת להגשים את החלום הזה של רכישת פסנתר בעתיד,
ופה אני רוצה המלצות,
אין לי מקום וכסף לפסנתר כנף, אבל לפסנתר קיר יש, מתלבטת האם להשקיע במשהו חדש/חדיש, או ללכת על יד שניה - מחודש, הכוונה לרכוש דרך חנות פסנתר שעבר שיפוץ -יד 2.
דעתכם בעניין? המלצות לפסנתרים? אם מכירים מקומות טובים אשמח לשמוע וכמובן הדבר החשוב,- המחיר!!!!
תודה
googit
שלום לכם, כבר פיקרתי פה לא פעם אחת שאלתי כמה שאלות ואף שיתפתי בחוויות ואכן התקדמתי, למדתי, ממשיכה באימונים ובהשגת המטרה,
אז פסנתרנית מדופלמת לא אהיה, אבל לפחות משהו ללב ולנשמה (ולאמא פולניה ) כן.
אומנם אין ברשותי פסנתר, אלא רק פסנתר חשמלי.
אחת הפנטזיות שלי הוא שיהיה לי פסנתר (לא שחלילה אין את האפשרות/שחלילה הבעל לא מרשה/מסכים עם דעתי).
משהו קצת מרתיע אותי מרכישת הכלי שאני כ"כ רוצה שיהיה לי,
אני לא יודעת מי עבר פה מנגינה על אורגן לפסנתר ויודע את המשמעות/קושי /הרגלים שונים,
אבל אני מתכוונת להגשים את החלום הזה של רכישת פסנתר בעתיד,
ופה אני רוצה המלצות,
אין לי מקום וכסף לפסנתר כנף, אבל לפסנתר קיר יש, מתלבטת האם להשקיע במשהו חדש/חדיש, או ללכת על יד שניה - מחודש, הכוונה לרכוש דרך חנות פסנתר שעבר שיפוץ -יד 2.
דעתכם בעניין? המלצות לפסנתרים? אם מכירים מקומות טובים אשמח לשמוע וכמובן הדבר החשוב,- המחיר!!!!
תודה
googit