שלום לכולם!

Caeser

New member
שלום לכולם!

אני חדש פה, אבל אני רואה מכושפות כבר מהפרק הראשון ביותר שלה בערוץ 3. הצטערתי שהכבלים לא קנו את העונה השניה אלא הלווין, ולכן לא יצא לי לראות אותה בכלל ושמעתי שהיא עונה טובה מאוד. עכשיו רק גיליתי שלידיד שלי עשו לא מזמן לווין ושמעתי ששמים שם את העונה השניה בש.ח. אז יש לי כמה שאלות: 1. האם יש איזה יום שבו משודרים ברצף כל פרקי השבוע? (כדי שיהיה לידיד שלי יותר קל להקליט) 2. באיזה פרק הלווין נמצא עכשיו? תודה למי שיענה. אני אישית מאוד הצטערתי ששאנן עזבה את הסדרה כי מאוד אהבתי אותה, למרות כל השמועות הרעות עליה. אין לי מושג איך תהיה רוז מקגאון, כי עוד לא ראיתי את העונה ה-4 (אין לי אינטרנט מהיר) אבל בעוד שבועיים זה יהיה בערוץ 3.אני יודע שביום ראשון מתחילה עונה 5 בארה"ב ואני מאוד משתדל לא לדעת מה יקרה ואני מקווה שאני אצליח לעמוד בזה. אין לי מושג גם מה יהיה בעונה ה-4. אני מקווה שהיא טובה כמו העונה ה-3 שמאוד אהבתי.

Cole cohen

New member
אוקי תשובות

א. אני לא חושב שיש יום כזה ב. אני חושב שהוא לקראת הסוף כי הוא משדר את זה חמישה ימים בשבוע פרק ביום ועברו כב 3 שבועות מה1.9 שבו זה אתחיל אז הוא בסביבות פרק 16. חוץ מזה הסדרה משודרת בארץ בימים ד´ ב15:30, 18:30, 21:30. ויום ה – 06:00 בערוץ סטאר וורלד. (עונה 3) בערוץ 3 החל מ3.10 ב21:15 עונה 4 בארה"ב : WB החל מ22.9 ב20:00 שעון ארהב.. TNT ב-ו ב17:00 שעון ארהב.- ראשונה שניה 18:00 - שלישית רביעית

Adrienne

New member
הם נמצאים בערך בפרק ה15 אם אני לא

טועה. העונה השנייה היא עונה גדולה וחייבים לראות אותה או לפחות את 208 כדי להבין את שאר העונה הרביעית. אלו שני העונות הכי יפות בכל מכשפות, שוות ביותר

כן...

(אני חושב לפחות) לפני כמה זמן, היה אני חושב את פרק 201 בלווין, זתומרת שהעונה עומדת להיגמר. לחיי האהבה בכבלים תימשך עוד הרבה זמן, אז הם כנראה ישימו שוב ושוב ושוב את העונה, או לפחות ככה אני מקווה... נ"ב לין היא לא(
) סנובית

nadiwainer

New member
לידע אישי........

אהה....הפרק האחרון ששודר בלווין היה זה שהבובה מתעוררת, כשפייפר מתה, וליאו מרפא אותה (=... לדעתי זה2X12, ממש לא בטוח.....

Charmed Gal

New member
ליאל את טועה...../images/Emo150.gif../images/Emo56.gif

זה פרק 212! אני יודע... וחוץ מזה, זה הפרק האהוב על
הולי
!!! ----------------------------------------------------------------------------------- וגם ההועדה הזאת לא היתה בכעס למי שתהה.

למעלה