שלום לכולם..

exorciser

New member
תודה רבה!!

בהחלט הצלחת לעודד אותי

אני מקווה שאגיע לתובנה הזו בעצמי.

exorciser

New member
שלום לכולם..

אני בן 27, סטודנט.
לפני כחודש וחצי ההורים שלי גילו עלי (אבא שלי קרא התכתבויות סקייפ שלי ממש במקרה).
הייתה לי שיחה עם כל אחד מההורים בנפרד ובסה"כ אפשר לומר שהם קיבלו את זה די בהבנה ובצורה טובה ורגועה (כלפיי לפחות).

למרות ההקלה שכביכול ההורים יודעים והעובדה שהם פחות יציקו לי בניג'וסים "נו מה עם בחורה?", עדיין אני מרגיש רע עם העניין. מרגיש שאני האכזבה שלהם.

לנגד עיני אני רואה את כל החברים שלי מתחתנים אחד אחרי השני, חלקם כבר עם ילדים. אני יושב עם עצמי ושואל... מה איתי?
למה נגזר עלי לחיות חיים כאלה מסובכים ואומללים?? גם אני רוצה ילד משלי!

אמא שלי לאחרונה חזרה להציק שוב בעניין הבנות. "אתה חייב לנסות! אתה מוותר לעצמך כ"כ מהר" .

אני לא כ"כ יודע מה אני עושה עם החיים שלי. מבאס אותי להמשיך לחיות ככה.
זה משפיע עלי בכל תחומי החיים. לימודים,עבודה,מצברוח,הכל.

לדעתי בשליטה עצמית תגיע לכל דבר

כדי להגיע לזה אתה צריך לראות מה יש על המאזניים:
מצד אחד יש אותך כמו שברא אותך הטבע - הומו. נדונתה לחיי מוחצנות ותאוות בשרים. אחרי גיל 40 אתה כבר תחשב למת.
מצד שני יש אותך כמו שקיוו שתהיה וחינכו אותך בהתאם לכך. נדונתה לחיי קונפליקט כי כדי לחיות את זה או שתחיה בשקר או שתוותר.
אבל ! דרך האמצע היא השליטה העצמית
כל מה שאתה צריך לעשות הוא לתכס עיצה איך לשלב בין צד 1 לצד 2. לא מלמדים את זה בבית ספר, ולא נולדים עם תובנות. אתה צריך להתנסות לקום וליפול, עד שתמצא את הנוסחא שעובדת עבורך.
יעזור לך להבין למה אני מתכוון אם תדמיין את עצמך בגיל 50. האם אתה רוצה להיות "צעיר נצחי" וערירי ? האם אתה רוצה להיות בעל משפחה ואהוב על הסביבה ? מה שתענה לעצמך כאן - יתן לך כיוון

makel1

New member
עכשיו אלה הימים הקשים. תהיה חזק

תבהיר להם, ובעיקר לעצמך, שאתה בטוח בנטייה שלך. אולי תנסה לדבר איתם על הנושא ולהראות להם שהשד לא נורא כל כך. בהצלחה

another גיא

New member
ההרגשה הזאת תעבור...

הרי לא תכננת את היציאה שלך מהארון מולם, זה הגיע בהפתעה.
לרוב זה אירועי שמתכננים אותו, ולכן, אני מתאר, אלו הרגשות שלך עכשיו.

בסדר, זה יעבור.
"תגיד תודה" שהם קיבלו את זה ברוגע יחסית.

בקשר לחתונה ולילדים- חתונה היא סופר אפשרית, ואין שום סיבה שהיא לא תקרה אם אתה רוצה. הילדים הם החלק המסובך כאן, ואני מקווה שבשנים הקרובות יחולו שינויים בחקיקה לטובתנו.
בכל מקרה- זה לא שאין הומואים בארץ שהביאו ילדים לעולם. יש, וגם אתה תוכל להיות אחד מהם. אבל כן, זה הולך להיות קשה. אין מה לעשות.

בהצלחה!

Alaunus

New member
להתבגר.

בשלב מסוים בחיים צריך להבין שאתה לא חיי את החיים שלך בשביל אף אחד חוץ ממך. ההורים שלך לא מרוצים? לא צריך להיות לך אכפת, אתה בן 27 אתה לא עושה דברים בשביל להרשים אותם יותר, זה חמוד שאתה בכיתה א, אבל צריכים לדעת מתי להפסיק. החברה אומרת לך מה צריך להיות נורמלי? לא צריך להתעניין אותך מה כולם עושים, לא מה שטוב לאחרים צריך דווקא להיות טוב לך.

חוקים ונורמות נוצרו ע״י בני אדם, זה הכל אשליה.. אתה רוצה ילדים, תעבוד בשביל זה, תמצא דרך, יכול להיות שלא תצליח אבל לפחות ניסית.

החיים לא קשים או מסובכים, רק אם אתה גורם להם להיות. תחייה בלי חרטות זה לא שווה את הזמן שאתה מבזבז על זה.

exorciser

New member
Alaunus שלום

ראשית כל תודה על התגובה שלך,

הדברים שאתה אומר מאוד נכונות והאמת שגם ידועים לי. זה שאני לא אמור לחיות את החיים שלי בשביל אף אחד אחר אלא רק בשביל עצמי. העניין הוא המצב העכשווי. ההתמודדות על הלבד הזה..

מקווה שהזמן יעשה את שלום -לטובה.

ItsikH

Member
הם לא ממש מקבלים אם כך "אתה מוותר לעצמך כ"כ מהר" מסתיר הנחה הומופובית נפוצה שהומוסקסאוליות היא "וויתור על בנות". זה המקום לשיחה רצינית. שים לב - ההורים שלך עכשיו הם הילדים ואתה הבוגר, האחריות עליך לחנך אותם וללמד אותם על המציאות... וכדאי שתציג בפניהם את העובדות האלו - שאתה *צריך* ילד בדיוק כמו כל אחד אחר, ו*זכאי* לילד כמו כל אחד אחר, ואתה *צריך* את האהבה שלך והתא המשפחתי שלך עם גבר ולא עם אישה. ושיתחילו לעזור לך ולא להפריע, כי אתה תזדקק לעזרתם בכדי להביא להם נכד, ולא תהיה דרך אחרת.

קשה? לכולם קשה. גם לסטרייטים. רק באופנים שאתה לא מודע להם, וטוב שכך.

exorciser

New member
אהלן איציק

כל הדברים שאתה אומר תאורטית נכונים, אך המעבר הזה מלהיות סופר דיסקרטי עם מלא שכבות הגנה לחשיפה ראשונית ולא פחות ולא יותר ע"י ההורים משאירה אותי במצב קיפאון מסויים.
אני מרגיש את האכזבה שלהם ולכן אני נמנע מלדבר על זה איתם ובטח שלא לשכנע אותם.
יכול להיות שאני טועה(ואפילו סביר שכך) אך אני מאמין שזה עוד שלב שאצטרך לעבור עם עצמי..

exorciser

New member
כן, באותה שיחה ראשונית עם אבא שלי

אך לפי איך שאני מכיר אותו.... הוא לא יצר איתם קשר.

למעלה