שלום לכולם

eindigo

New member
שלום לכולם

שלום לכולם קוראים לי ליטון. אני חדש בפורום ואשמח להכיר כמה שיותר אנשים. אני שמתי לב על מפגש הפורום ואיך נרשמים אליו וגם האם סיפו אבי מוריה יהיה שם. אני גר בתל אביב ועוסק בשינג אי יאנג קונג פו. אני מאוד רוצה ללמוד גם בה גווא עכשיו היה לי מורה נפלא בצפת אבל אני עברתי לת"א ללמוד באוניברסיטה. עם מישהו יכול לעזור לי למצוא מורה לבה גווא אשמח. האם יש לזה התאחדות או ראש שיטה והאם אפשר לפנות לוינגייט לחיפוש. ובנימה אחרונה אם מישהו מחפש שותף לאימונים לא חשוב למה שיפנה אליי ואם זה יהיה בבה גווה או בשינג אי זה יהיה מבורך. בברכה אינדיגו

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

ברוך הבא לפורום. כדי להירשם לאימון הפורום, צריך פשוט לרשום את עצמך בקישור המתאים (נמצא בעמוד הנוכחי). רצוי גם לעשות חיפוש על שני אימוני הפורום הקודמים, בכדי להבין במה מדובר. עד כמה שידוע לי, סיפו אבי מוריה לא יהיה באימון פורום הקרוב (נקווה שבאימוני הפורום הבאים). אם אתה רוצה ללמוד בה-גוואה, אז צור קשר עם זאב פוקס, כאן בפורום, או באתר שלו - אתר וושו. בנוגע להתאחדות לאומנויות לחימה סיניות, יש את התאחדות הוושו, אך אני מניח שאחרים יוכלו להסביר יותר. לגבי שותף לאימונים - כנס ללוחות הפורום ופרסם שם מודעה. בהצלחה.

eindigo

New member
תודה סלבו

הבעיה שאכן הייתי אצל זאב הוא מורה מדהים אבל החיסרון הוא שהוא מלמד רק שעור אחד בשבוע ואני מחפש משהו יותר נרחב. אני שמתי לב ששותפך לניהול הפורום סיפו דויד כפרי הוא דיי מומחה בעניין. אוליי הוא יידע.

אני לא סיפו, לא מאסטר ולא קרוב לזה.

אני יודע על שלושה שמלמדים פה-קואה: המורה שלי, ניר מלחי, שמלמד פה-קואה כחלק משיטת צ´ו-נאן, ורק לתלמידים ותיקים (היישי); זאב פוקס, שעליו נכתב כאן כבר ויכול להוסיף בעצמו כרצונו; פיטו שרייבר, שאפשר למצוא בפארק הירקון אבל אין לי מושג מתי בדיוק. הוא מלמד (בעיקר) גם טאי-צ´י בסגנון צ´ן. אולי זאב מכיר נוספים?

eindigo

New member
תודה דויד

תודה רבות על עזרתך דויד זה מאוד משמח. אולי תוכל בבקשה להשיג לי פרטים על המורה האחרון שהזכרתה. אגב ניסיתי לשלוח מסר לזאב וראיתי שהוא לא נמצא הרבה בפורום. אני גם אנסה לשאול את הסיפו שלי. אגב שאלה לי מה מדביל את השאולין המנזרי מהשינג אי ומהפה קווה? אם עוד מישהו יכול לעזור אני אשמח. אגב איך משרשים ואם אתם יכולים לשרשר אותי לבד למפגש הפורום. בברכה אינדיגו

angeleyes

New member
נראה לי שיהיה יותר יעיל לשאול

מה הוא הדומה בין בה גואה וסגנונות שאולין, מאחר והשונה הוא רב עד מאוד. אבל אני לא התאמנתי לא בזה ולא באלה, כך שאני מסתמך הרבה על ראות עיניים ומשמע אזניים.

מצטער, אני לא מכיר את פיטו שרייבר

ואין לי מושג איך ליצור איתו קשר. אולי מישהו אחר כאן יכול לעזור? מסגנונות שאולין בקונג-פו, למדתי משהו כשהייתי בן 13-14. לא יאומן, אבל עברו מאז מעל 20 שנה, ואני לא ממש זוכר מה היה שם... בפה-קואה אני עוסק רק כשלוש שנים. כך שאין לי ממש בסיס להשוואה בין פה-קואה לשאולין, ולכן - מצטער שוב - גם בזה אני לא יכול לעזור
אבל שיהיה חג שמח ושבת שלום!

fa jing

New member
שלום לייטון,

ברוך הבא, באחד התגובות שלך כתבת שהיית בשעור אצל זאב. היית אצל הטוב ביותר בארץ בכל מב שקשור בבה גוואה ומעבר לכך יש לזאב ידע עצום בענף אומנויות הלחימה הסיניות ובתרבות הסינית מה שמוסיף נפח ללימוד ולהבנה. נכון זה חסרון גדול ללמוד פעם בשבוע ולא פעם ניסיתי להעיר את זאב בעניין הנ"לואני עדיין מנסה ....אני מקווה שזה יצליח פעם. למדתי אצל זאב במשך שנה לפני שעזבתי לסין ללמוד בה גוואה. אז ידעתי אך היום זה עוד יותר ברור לי כי אם אתה רוצה ללמוד בה גוואה בארץ זאב הוא המקצועי ביותר שיש. מהכרותי את זאב הוא לעולם לא יעיד על עיסתו!!! אל אני כן יכול להעיד ואומר לך זאת: תמשיך ללכת ולא תצטער. הייתי מוסיף משהו על שאר המורים שהוזכרו כיוון שראיתי אותם עושים בה גוואה אך לא אוסיף....לך לזאב ולא תצטער. חנן טינג´ין סין

NetGangsta

New member
תלך לקישור שנתנו לך לאתר של זאב

אין שום סיבה שתפנה אל זאב אישית ואפילו לא בפורום שלו. באתר של זאב יש רשימת מורים לפי אומנויות לחימה/שמות ושם תוכל למצוא כמעט את כל המורים בארץ. אני לא מבין למה אף אחד לא הציע את זה עד עכשיו, אבל לך תבדוק את הרשימה. הקישור היה באחת התגובות שקיבלת אבל אני אוסיף אותו שוב לנוחיותך.

למעלה