שלום לכולם...

crouching tiger

New member
שלום לכולם...

במסגרת לימודי המחשבים שלי השנה אנחנו צריכים לבנות אתר אינטרנט בתור מבחן בגרות - הנושא של האתר שלי הוא די אן די בכלל ורומח הדרקון בפרט. אם אתם מכירים אתרים טובים עם תמונות ומידע שקשורים ב:רומח הדרקון(כמובן), כישור הזמן ועוד סדרות/משחקים טובים אז רשמו אותם בבקשה כתגובה להודעה שלי. תודה,

אם יהיה לי רצון וכוח אני יתן לך

איזה 17 אתרים טובים..... לא בעצם לא 17 100 אתרים טובים (כמובן אם אתה מחפש אתרים גם באנגלית לקחת מהם דברים) תמונות כדאי לך ומומלץ מאוד ללכת לאתר האישי של לארי אלמור הצייר של הרומח ועוד סדרות וציורים שונים ולאתר הרישמי של רומח באנגלית ושל טרייסי והיקמן אני עשיתי את זה אחרת נכנסתי לנענע בהתחלה וחיפשתי תחת המילה "מבוכים ודרקונים" זה נותן את האתרים הישראלים הכי טובים שיש אחרי זה נכנסתי לגוגל ושמה הוא נתן לי איזה 100 אתרים שרובם שטויות אבל יש פה ושם באיזו חור כזה או אחר מידע רב ותמונות נדירות אבל הכי הרבה תמונות שיש זה באתר של T.S.R כמובן החברה שמוציאה את זה לאור שהוציאה את זה לפחות מעבר לזה אתה יכול לחפש "פנטזיה" ולמצוא עוד הרבה אתרים (גם של סקס במקרה השטויות שיש) אבל לרוב של פנטזיה אמיתית כמו שאתה רוצה רוב האתרים הישראלים חוץ מהעז הכחולה שנסגר היו ממש גרועים

crouching tiger

New member
זה בדיוק הקטע...

שכבר נמאס לי ללכת למנועי חיפוש וכל איזה 10 אתרים דפוקים שמעלים לי רק טונה של פרסומות למצוא איזה אתר אחד שווה. אז פניתי לפה... מישהו יכול לתת לי [URL='http://'] כתובות [/URL] של אתרים טובים?

SaberTooth

New member
כמו שאמרו לפני...

יש בקישורי הפורום אתרים מצויינים של רומח הדרקון, גם בעיברית.

לא, לא בעברית

כי אלו שבעברית הם או עדיין לא חצי-עשויים או לא ממש מספקים מידע. אני מביא לך כאן שני אתרים עם מידע. מצויינים.

SaberTooth

New member
הקישור לשני שגוי

הנה הקישור הנכון: www.legacyofkrynn.com את האתר הראשון יש בקישורי הפורום, אני אוסיף את השני ברגע שאתפנה.

למעלה