שלום לכולם!

שלום לכולם!

ערבנעים לכם, חברי פורום יקרים ושות´. שאלה לי ואולי אף בקשה. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג חידות מוכנות מראש להרפתקה? נורא מעניין אותי הקטע הזה, ואני פשוט לא יודעת היכן להתחיל לחפש.

רמץ

New member
המממ...

יש הרפתקאות מוכנות... ניתן להשיג בכל חנות משחקי תפקידים שמכבדת את עצמה (אע"פ שהן נדירות למדי) - ע"ע שרשור נמוך יותר - אמרו שברח´ אחוזה ברעננה יש... באשר לחידות עצמן - אולי אפשר למצוא כאלה בספרי אתגרים מתמטיים למיניהם או בספרי חידות לשוניות כמו אלו שהיו נהוגות בתקופת תור הזהב בספרד. איזה ספרים בדיוק - אין לי שמץ...

DDN

New member
שוב ברוכה הבאה, +הודעה לפומי

רואה איזה כינוי היא בחרה? במחשבה אחת, והיא כבר יותר קרובה לדרקון.

pumiforever

New member
המממממממ ...

מה אתה רוצה שאני אקרא לעצמי "אביר הפורום"
(בגלל שזה אפשרי לשנות את שם המשתמש
)

Tanath

New member
חידות, לאו דווקא להרפתקאות

הנה כמה אתרים עם אוסף חידות, מכל מיני סוגים. Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea. Robert A. Heinlein

תודה! ../images/Emo42.gif

היי, מגניב לי! זה היה מהיר... רק לידיעתך, הלינק השני והשלישי היו לאותו אתר, והראשון לא עבד. אבל האתר שכן עבד נחמד לאללה! המון המון תודה. באמת. ושיהיה לך יומכתום! (בלי קשר לתפוז...)

Tanath

New member
אופס

השלישי אין שום בעיה, זה תחביב שלי, למצוא דברים ברשת.
When in danger or in doubt, run in circles, scream and shout

המממ...

אם זה תחביב שלך, מעתה והלאה, מבקשת את רשותך להיעזר בך בעת הצורך :) אגב, מי ער בשעה כזאת בלילה???

Tanath

New member
אין שום בעיה

אם אני בסביבה, אני תמיד שמחה לעזור
ולשאלתך, אני ערה בשעות כאלה, כל עוד אני יכולה. A balanced diet is a cookie in each hand

BluePrint

New member
חידות אני בדרך כלל מחבר בעצמי

אבל תמיד, למרות שאני מנסה להשאיר אותן כמה שיותר קשורות לנושא, הן יוצאות מטופשות מדי ואף אחד לא פותר אותן. "oh yeah? try me!"

למעלה