שלום לכולם

נורית30

New member
שלום לכולם

טוב, אני חדשה פה. אני מחפשת כבר כמה זמן פורום שמדבר אלי ושאמצא בו את עצמי. אני גרושה יחסית חדשה, 9 חודשים, התחלתי לצאת לדייטים, מה שלא עשיתי בחיים, כי בעלי לשעבר היה חבר ילדות. אני מנסה להנות עד כמה שאפשר מהמצב החדש שלי, ולומדת בדרך הקשה שיש גם אנשים לא טובים (בלשון המעטה, ערב יום כיפור) בעולם. כמו זה ששבוע שעבר יצאתי איתו פעמיים ודיברנו בטלפון כל יום במשך שבוע, ולפני הפגישה השלישית הבנאדם פשוט התאדה!!! סליחה על ההודעה הארוכה על ההתחלה, אבל הייתי חייבת לשתף.

fifi1

New member
../images/Emo91.gifאל תהיי,,,,

עצובה,תמשיכי לזרום עם החיים,תדעי מה שאת רוצה,תלמדי,תבחרי,תצאי,תבלי,עד שיום אחד זה יגיע,אל תמהרי

נורית ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

קוראת את ההודעה שלך וכל כך מבינה, גמני לפני 7 שנים כשהתגרשתי פתאום התחלתי לצאת לדייטים. מי ידע מה זה? הייתי לאחר נשואין של 15 שנה עם גבר שהכרתי בגיל 16 ופתאום הלם תרבות,חוויתי חוויות לא קלות,התרסקתי,אבל אספתי את עצמי ,בכל פעם מחדש,עם כל נפילה התחזקתי ואף פעם לא איבדתי את האופטימיות. (אפילו כתבתי ספר על הנושא שמקווה ובקרוב אתחיל לעשות כדי להוציא אותו לאור). התאדה - מצחיק בפעם הראשונה שזה קרה לי , שוחחתי עם חברה וכששאלה אותי "מה קורה עם X " ספונטנית עניתי "התאדה" . כן הייתי בהלם איך אנשים נעלמים כך . מאז עברו הרבה מיים בנהר,הבנתי כי לא לכל אדם יש את האומץ לומר "לא מתאים לי" ולכן הם מתאדים. הפורום קם כדי שנוכל לשתף ועל כן אין לך על מה להתנצל , ראי את הפורום כביתך.

amigor

New member
נורית 30 ברוכה הבאה../images/Emo82.gif

גיל 30 הוא גיל נפלא לאישה, צעיר די הצורך להבטיח עתיד מעניין ובוגר די הצורך להבטיח עבר רב עניין. עמי

יהודה 59

New member
נורית ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בראשית דבריי ברוכה הבאה כמו כל דבר בחיים יש טובים ויש פחות טובים ויש לא טובים (בשני המינים) אז קחי הכל במידות המתאימות גמר חתימה טובה וצום קל

אורלי41

New member
welcome home ../images/Emo24.gif

היי נורית...... ברוך הצטרפותך לחברים המקסימים.... גמר חתימה טובה ושנה נפלאה והלוואי ולא תדעי אכזבות.... לא רק יכולנו למנוע מאחרים את מה שאנחנו עברנו על בשרנו היה נפלא בהצלחה

למעלה