שלום לכולם

the eye2001

New member
שלום לכולם

ברצוני להמליץלכם על להקה בשם אנולה ג´יי..... להקת צעירה המנגנת רוק ישראלי עם שילוב של אלמנטים מרוק מתקדם ששרה חומר מקורי בעברית... כדי לשמוע ולהבין על מה מדובר אנא היכנסו לאתר הבא: stage.co.il/authors/anolaj

orbiti

New member
אנולה ג´יי

הרכב צעיר מאד נחמד, עם נגנים ברמה מאד גבוהה. בעיית ההרכב היא אחידות הלחנים: לפעמים נשמע כאילו הקטעים הם חיבור של שלושה שירים ביחד, הקטעים האינסטרומנטליים (נורא מושפעים מדרים ת´יאטר ופרוג מטאל בכלל) לא ממש קשורים לשאר הקטע. המלודיות הן גם נורא פשוטות ולפעמים לא מתאימות למילים (יש נטיה לתקוע הרבה מאד מילים על קצת מאד תווים). סה"כ יש להרכב עיבודים מצוינים והפקה מצוינת, והם להקה די כיפית. לשמוע, אם אתם לא מפחדים מפרוג מטאל, ולא נרתעים משירים פשוטים יחסית וחסרי פיתוח. אייל

xenocide

New member
אז ככה

מאחר ואני שמעתי את הלהקה מספיק פעמים אני יכולה להגיד שנכון, יש בעיה קצת עם המילים, וכן, הם מאוד מושפעים מפרוג מטאל. אבל- הם בהחלט כיפיים. כיף לשמוע אותם נהנים ממה שהם עושים וממה שהם מנגנים. וזה מה שאני שומעת כשאני שומעת דברים שלהם, את הכיף או תקראו לזה אהבה למוסיקה, ולסוג המוסיקה שלהם. בכל אופן-אנולה-תמשיכו להנות עד אין סוף!

אני יכול למנות עוד כמה בעיות

אבל מעדיף להימנע מכך מכוון שזה יפגין חוסר מקצועיות. אני חושב שהבעיות העיקריות שלהם היא "כותבת המילים" שלהן, ששווה לעכוז, ההלחנות שחוזרות על עצמן, ההשפעה הדרים תיאטרית השולטת במוזגמות, השירה הרוק ישראלית של עמית, הבסיסט האפאתי. אה כן, ומוסר עבודה ממש ירוד. לפני הופעה כל מה שהם עושים זה לצעוק אחד על השני. מלבד זאת, אחלה גיטריסט, מתופף מצויין ביותר, ובעיקרון רמת נגינה שיושבת סבבה. (אבל למה אנחנו עושים להם פרסום פה? בואו נדבר קצת על סולסטיס! www.solstice.co.il !!!!)

למעלה