שלום לכולם!

alexandraVI

New member
שלום לכולם!

היי אני בת 14 ואני עושה עבודה על איידס. בחרתי בנושא זה כי הוא מאוד נוגע ללבי וזה ממש לא פר שמתים ביגלל שתות כזו!

alexandraVI

New member
עוד דבר קטן!

אני ממש מקווה שאני המצא פה כול מיני דברים מענינים ואני החכה לתגובות. אבל אם אינכם רוצים שאני הפרסם מה שכותבים פה בעבודתי אין לי בעיה... דרך אגב אני השמח גם לעזור למרות שאין לי את המחלה חבר שלי יש לו כיסא גלגלים למרות שזה לא ממש חשוב זה גם כועב לי... ואני נעצבת ליראות אנשים שלא יוכלו להבנות יותר... אבל לפחוט תהנו ממה שנותר אוהבת תמיד אלכסנדרה!

Jony Jerusalem

New member
היי - תגובה

מאיידס היום לא מתים אם מטפלים או מקפידים לבדוק כל הזמן. אם את עושה עבודה וצריכה עזרה נשמח לסייע לך ככל שנוכל. בכל מקרה תודה על המילים החמות ואנחנו מחזיקים אצבעות לכל אדם שיהיה בראי וחזק ג´וני ירושלים

alexandraVI

New member
היי גוני

אני נורא השמח אם תסכימו שאני הרעיין אותכם... ובאמת כבר לא מתים מאיידס?! קראתי שכולם מתים בסופו של דבר...:( לא רק הפיגועים גם מחלות? ובן כמה אתה אם אפשר לישאול? ואם אתה יכול אני השמח לישמוע את סיפורך בכול מיקרא אוהבת תמיד אלכסנדרה!

alexandraVI

New member
היי גוני

אני נורא השמח אם תסכימו שאני הרעיין אותכם... ובאמת כבר לא מתים מאיידס?! קראתי שכולם מתים בסופו של דבר...:( לא רק הפיגועים גם מחלות? ובן כמה אתה אם אפשר לישאול? ואם אתה יכול אני השמח לישמוע את סיפורך בכול מיקרא אוהבת תמיד אלכסנדרה!

למעלה