שלום לכולם

orchestra

New member
שלום לכולם

כבר הרבה זמן שנושא חלומות צלולים מרתק אותי. בכלל לא ידעתי שיש פורום בנושא, אבל ניסיתי...
אתמול הצלחתי לחלום חלום מקסים, היו בו כל הקלישאות על חופשה רומנטית- ים כחול וחול לבן עם דקלים, מלא חתיכים. אתם יודעים...
ברגע שהתפקסתי על אחד מוצלח במיוחד (גבוה, שחרחר, עם חיוך מקסים, לכל המעוניינות לדעת), ניגשתי לדבר אתו. שוחחנו חופשי ועשיתי עיניים (חלום צלול שלי, לא?).
אפילו התחלנו ללכת לכיוון בקתת הקש הסמוכה. אבל אז החלום התפוגג לי לחלוטין, ושום דבר לא עזר.
התבאסות טוטלית.
יש למישהו רעיון מה עושים במקרה כזה?

את מתכוונת באיך להאריך אותו?

האמת היא שבתקופה שהייתי חולמת צלול, הדרך שלי להאריך את החצלולים ולא להתעורר מהר הייתה להיות כל הזמן בתנועה וכמה שיותר היפראקטיבית יותר טוב. למשל אם הייתי עפה אז לעוף מהר ולא להפסיק, אם ללכת אז ללכת מהר או לרוץ אבל להיות כל הזמן בתנועה. כי אם הייתי מגיעה למצב סטטי של עמידה במקום או ישיבה או הכי גרוע, שכיבה, זה היה מביא אותי להתעוררות (כי זה סוג של "הירדמות" והירדמות בחלום צלול פירושו התעוררות בהרבה מקרים).

אני לא יודעת אם זה יעבוד אצלך, אני רק יודעת שאצלי זאת הייתה השיטה. (יש בזה גם חיסרון מסוים כי זה מנע ממני לעשות בחלום הצלול דברים שמצריכים "סטטיות" מסוימת. כך שהייתי עסוקה יותר בלרדוף אחרי החלום כדי לא להתעורר מאשר בלהינות מהחלום עצמו).

למעלה