שלום לכולם

shiris

New member
שלום לכולם

קוראים לי שירי. אין ספק שפורום על פרסומות רק עושה לי טוב על הלב (להוציא אגרסיות על פרסומות מעצבנות). מסכימה עם גלובל- הפרסומת עם הילד ששואל "למה" בלי סוף היא אחת מהמעצבנות ביותר שיש. פרסומות מעצבנות נוספות: כל אלה שמדובבות לעברית כגון- ביצות הפתעה קינדר (כשתפתחי את זה תגידי וואו) והפרסומת לפררו רושר (בית השגריר). אבל, יש גם פרסומות יפות שצריך לתת להן קרדיט- כמו הפרסומת לחמאת תנובה והפרסומת להיינקן (הבחור בסופר)

בית השגריר זה באמת משהו ביזארי

פזית בניזרי כתבה על זה פעם בוואלה שזה מזכיר לה התחלה של סרט כחול מהאייטיז וזה נדמה כאילו עוד שניה הם כולם מתפשטים שם ומתחילים אורגיה מטורפת (לא הצלחתי למצוא את הלינק, אם מישהו מוצא הוא מוזמן להוסיף)

GD4EVeR

New member
הילד ששואל "למה?"...

אבל... הוא חמוווד!

מולית

New member
אבל הוא מקוקי נורא../images/Emo24.gif

שמתם לב שהוא לא יודע להגיד ת´? "אבא, לאן אקה מי-קשר?" "אמא, מה א-קוסה?" אוייש, מה איתכם, הוא בוליבולי וזו החינניות שלו...

ירדן 29

New member
תגובה לתגובה של SHIRIS

יש עוד המון פירסומות מרגיזות ומעצבנות, חלקן מעצבנות פחות וחלקן יותר (הפירסומות הבלתי פוסקות האלה של חומוס צבר, סלט חצילים צבר, שעושים באהבה וכ´ו) , אבל יחד עם זאת יש גם פירסומות מצחיקות ומשעשעות כדוגמאת הפירסומת של פלאפון, שבה ישנם ארבעה ילדים שמחכים לשיחה מחוץ לחדר המנהל ומשוחחים עם עצמם מה כל אחד עשה כשאחד אומר SMS השני אומר אייקונים ובסוף האחרונה החביבה, אומרת בחצי פה כזה: סנדביץ.... זו פירסומת יפה, זו פירסומת באמת מושקעת ומיוחדת, וכל הכבוד לפירסומאים שחשבו עליה והרכיבו פירסומת יפה כ"כ.

אריק101

New member
בושה וחרפה

אני בדר"כ לא משתמש בפורם הזה אבל פשוט הייתי חייב להגיב כל מי שחושב שהפרסומת לפלאפון עם הילדים טועה ובגדול אתם לא מבינים שמי שעושה כזאת פרסומת פשוט יורד לזנות איך הם לא מתביישים למכור מוצר כמו סלולרי שצריך להשוות מחירי שיחות מכשיר וכו´ לילדים קטנים (אבל השפעה על ההורים יש להם) ולהסביר להם שאם הם יקנו מכשיר שיש בו SMS הם יהיו מגניבים זה בכלל לא מכשיר לילדים. מה הצעד הבא? "ילדים קטנים תגידו להורים לעבוד על מוכרי הסיגריות ושיקנו לכם סיגריות ואז תיהיו מגניבים". או ילדים מי רוצה לקנות בולדוזר?

Danihell1

New member
נכון...

ממש חרא של פרסומת... כבר כתבתי פה פעם על זה, שהם מנסים להראות כאילו שהילדה ש"יושבת על סנדוויץ´" לא מגניבה? ומה הקטע הזה של ילדים קטנים עם פלאפון?

למעלה