שלום לכולם.

talica

New member
שלום לכולם.

אני ממש תכף מסיימת את השירות הצבאי שלי ואני מתחילה לברר קצת על לימודים בחול.
אני מעוניינת ללמוד עיצוב אופנה ..אבל גם כל סוג של עיצוב יכול להיות לי טוב.
ממש אשמח לשמוע קצת איך הדברים עובדים..
איך מתקבלים? מה המחירים? האם יש מלגות?
זה ממש מעניין אותי אז ממש אשמח לעזרתכם..
אגב עוזר לי שיש לי דרכון אירופאי באיזה שהיא צורה?
תודה רבה.
טלי

לימודי עיצוב אופנה בחו"ל

טלי שלום,
עיצוב באיטליה מחולק לשניים:
1.אוניברסיטאות,
תנאי קבלה – בגרות מלאה + ציון פסיכומטרי, מבחני כניסה בשפה איטלקית ומקצועות מתמטיקה / פיזיקה / תולדות האומנות / ציור ותצוגה / ידע כללי.
שכר לימוד – כ, 1000 אירו לשנה .
דיפלומה – בתום הלימודים מקבלים תואר.
משך הלימודים – 3 שנים.
2. בתי ספר פרטיים:
תנאי קבלה – בגרות מלאה + ראיון אישי בשפה איטלקית או אנגלית על פי בחירת הסטודנט.
שכר לימוד – כ, 12,500 אירו לשנה, תלוי במסלול / בשפה / במיקום הנבחר על ידי הסטודנט.
דיפלומה – בתום הלימודים מקבלים תעודה.
משך הלימודים – 3 שנים או שנה, תלוי במסלול הנבחר.

מקווה שעזרתי,
אם יש שאלות נוספות אשמח לעזור.

monky9

New member
לימודים בארה"ב

היי טלי ללימודים בארה"ב זה מאוד תלוי איפה תלמדי אבל יש תהליך שחובה לעבור לא משנה במי תבחרי:
1- מבחן טופל ב95% מהמוסדות נדרש, זהו מבחן המעיד על רמת האנגלית שלך.
2- להגיש בקשה למוסד הנבחר ולקבל אישור שהתקבלת.
3- להגיש בקשה לויזת סטודנט עם אישור שהתקבלת ,וזה אומר שאת צריכה הוכחה של מינימום 25000$ ולפעמים להוכיח שיש לך מימון עצמי מעבר לכך כיוון שעם ויזת סטודנט לא מגיע אישור עבודה אלא אם תמצאי עבודה בתוך הקמפוס בשנה הראשונה, בשנה השנייה את תוכלי לעבוד מחוצה לו אבל רק עד 20 שע' שבועיות בלבד, אז הם מבקשים לראות שאכן יש לך איך לממן את עצמך במידה ולא תמצאי עבודה יהיה לך איך לשלם את ההוצאות החודשיות שלך.
***** הלימודים בארה"ב נעים בין 12000$ לשנה וזה יכול להגיע גם עד 30000$ לשנה זה תלוי איפה תלמדי (אין השכר לימודים השנתי מעיד על מעמד האוניברסיטה או רמתה)
אז שיהיה לך המון בהצלחה

GeJuFan

New member
הוספה: שכ״ל יכול להגיע גם ל-50 אלף

וזה אכן שכ״ל במספר מצומצם של אוניברסיטאות בארה״ב.

לגבי הדרגון האירופאי

בארה"ב הוא לא ממש עוזר...
באירופה אני לא חושבת שהוא עוזר לקבלה, אבל הוא יכול להשפיע על גובה שכר הלימוד. אני לא מומחית בזה אז רק אכתוב בהכללה, שיש מדינות שבהן אזרחי האיחוד משלמים שכר לימוד שונה (מופחת). יש מדינות שבהן לא מספיק להיות אזרח אלא צריך להיות גם תושב, כלומר להוכיח שגם ממש גרת באיחוד האירופי לפני שנרשמת ללימודים.

למעלה