שלום לכולם

• פותח הנושא st@r
  • פורסם בתאריך

st@r

New member
שלום לכולם

עשיתי שתי פריסות ואף על פי שפירשתי אותם הייתי רוצה בחוות דעת נוספת. שתי הפריסות הן פריסות כוכב.... 1. מה יחסו של X כלפי ראש: 7 חרבות רגל 1 : 4 מוטות יד 1: טיפש רגל 2: 8 מטבעות יד2: מלך גביעים לב: כוכב. 2. מה יחסו של Y לZ ראש: 4 גביעים רגל1: 4 מטבעות יד 1: 10 חרבות רגל2: גלגל מזל יד2: 3 גביעים לב: 3 מטבעות. אני ממש מקווה שתעזרו לי....כמו שאמרתי פירשתי אבל חלק מהדברים לא הייתי בטוחה.. תודה

longshut1

New member
אז מה בכל זאת הייתה פרשנותך?

ואגב-ב"יד 2" את מתכוונת לקלף העליון או לתחתון? שנה טובה

st@r

New member
הפרשנות שלי משנה....

כי אני די מתביישת להגיד כי אני מפחדת שיגידו שזה לא נכון או משהו כזה.... יד2 אני מתכוונת לקלף עליון הרגל זה התחתון..... ושנה טובה גם לך

longshut1

New member
אז ידיים זה הקלפים העליונים?

תראי,אני ממש לא מבין אותך. מי אלו ה"יגידו"? בתקווה שייסלח לי,אומר לך שכל אחד שכותב כאן או בפורומים אחרים מועד לטעויות פה ושם. חוץ מזה,צריך להתחיל מאיפהשהוא,לא? תגידי על מה חשבת,ותתוקני היכן שהדבר מצריך תיקון,וכך תלמדי. האנשים בפורום כאן לא ילעגו לך או משהו כזה. אז יאללה,תפרשי איך שראית את זה,ואני אשלים את התמונה,עד כמה שאבין אותה. יום נעים

st@r

New member
תודה לך

פריסה א´ מה יחסו של X כלפיי פריסת כוכב: 7 חרבות טיפש כוכב מלך גביעים 4 מוטות 8 מטבעות הפירוש שלי: הוא חושב שהיחסים טובים בינינו ולכן הכל פתוח . אבל הוא גם מרגיש שהוא עובד קשה על היחסים בינינו , מכניס הרבה דברים . הוא עובד קשה אבל בנתיים לא זכה לכלום. והלב: הוא מגלה אופטימיות וחושב שנמצא במקום טוב אבל חושב שצריך לבצע עוד פעולות כידי להבטיח את הניצחון.......

longshut1

New member
נו,אז למה התביישת?

הפירוש שלך בכלל לא רע.. כן,בהחלט נראה שהוא עובד קשה עם עצמו,מנסה לחבר כל פיסת יכולת שיש בו על מנת להגיע לבשלות רגשית(שניכרת בתפיסתו את עצמו) שתוכל להכיל אותך. מאורע חיצוני(אולי שמחה משפחתית?אולי הצלחה עסקית כלשהי?) בחייו פועל עליו בצורה טובה,גורם לו לרצות ולהיות מסוגל לחוות כל דבר שנפשו תחפץ. הוא מרגיש שהיחסים איתך הם הזדמנות עבורו ליצור ולהרגיש "משהו" חדש,שונה,מאתגר ומהנה מכל מערכת יחסים בה היה בעברו,ומשום כך כנראה הוא נמצא במעין חששות שמא החמיץ את הרכבת. הוא חש התרוממות רוח בקשר איתך אך בו בזמן עורך רציונליזציה של המצב. בהינתן החשיבות הרבה שהוא מייחס להצלחת הקשר ביניכם,בנסותו לשים מעצורים להתלהבות הוא מוצא את עצמו חושב "נון סטופ" שמא הוא מחמיץ\החמיץ את הרכבת. לפי דעתי פירשת את המצב בצורה טובה,יישר כוח. יום נעים

longshut1

New member
ומה עם הפריסה שניה?

אני רואה כאן ניצוצות של כישרון עפים בקצב מהכיוון שלך,לא יזיק שתעיפי עוד כמה.. אז יאללה,לעבודה:)!

st@r

New member
מסמיקה.....תודה

תודה על הפירוש פחדתי שX חש כלפי משהו יותר מחברות.....לא טוב. והנה הפריסה השנייה שלי: מר´ מרגיש כלפי ג´ והפריסה שוב פעם: 4 גביעים 10 חרבות 3 מטבעות 3 גביעים 4 מטבעות גלגל המזל הפירוש שלי: ר´ לא מתלהב מג´ ומכל הקטע של להיות יחד, הוא דוחה את זה. הוא נצמד לרעיון הזה שהוא לא רוצה להיות יחד איתה ולכן לא עושה כלום בעניין הזה. לפעמים ר´ כן רוצה קשר עם ג´ אבל לא רומנטי ולכן מדבר איתה והכל .... אבל ר´ לא מעוניין בג´ בצורה רומנטית הוא מעריך את האמצעים שלה אבל לא מרגיש כמוה..... תודה לך LONGSHUT 1 שאתה מפרש והכל....

longshut1

New member
עדיין בנוגע לפריסה הקודמת

מלכתחילה רציתי להעיר שנוגע לפריסות שלך שייעודן אינו תואם את סוג הפריסה. לא היה ברור לי מה רצית לדעת כשפרסת את פריסת הכוכב-לברר אם יש לו רגשות רומנטיים כלפייך? אם כן,ניתן לברר זאת טוב יותר בשאלה. לברר מהו יחסו באופן כללי אלייך? אכן,פריסת כוכב גם תוכל למלא אחר הבקשה. נראה לי שדווקא רצית לשאול את השאלה הראשונה,ולכן המלצתי היא פריסת שאלה:האם לx יש כוונות רומנטיות כלפי? לי יש ירח בתולה,ולכן איני נוהג לקפוץ למסקנות נמהרות בטרם אזקק את התבן מן המוץ שבו. למרות שיש לי תחושה מעורפלת באשר ל"אם יש לו או אין לו" אני מעדיף טרם כן לראות את פריסת השאלה שתעשי נשתמע

למעלה