שלום לכולם

בן לי

New member
שלום לכולם

איזה יופי!!! לא ידעתי שיש פורום ללהקה המצוינת הזאת. מתי הוא נפתח? בכל מקרה, האמת היא שאני לא מכיר את הלהקה כל כך לעומק. יש לי את האלבום שלהם - COCOON CRASH והוא בין האלבומים האהובים עליי למרות שהוא מאוד מאוד פשוט ושקט. לא יצא לי ללכת להופעות שלהם אבל בכל מקרה אני מעריך את הלהקה הזאת מאוד ובמיוחד את הבלדות המצוינות שלה (ראו ערך WINNERS).

Me Happy

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

פה תוכל לקרוא קצת על הלהקה:
K´s Choice - הביוגרפיה המלאה - באדיבות האתר "מומה".
פה יש תמונות מאחת ההופעות בארץ:
גלריית ההופעה בסינרמה 1 - באדיבות QueenBabar.
גלריית ההופעה בסינרמה 2 - באדיבות MayTheBee. אז שוב, ברוך הבא ואני מקווה שתשתלב ותתרום לפורום הקטן שלנו.

בן לי

New member
אמממממ

בשמחה הייתי מוכן לתרום לפורום הזה אבל לא נראה לי שיש לי יותר מדיי מה... מצד שני - אתם יכולים להמליץ לי על אלבום טוב שלהם:) הם עדיין פעילים?

Xenophobe

New member
ברוך הבא בן!!

מזתומרת הם עדין פעילים? בתור להקה?? בטח שכן!! הם אפילו עובדים על אלבום חדש עכשיו- אלו השמועות שרצו פה בפורום... הייתי ממליצה לך על דיסק טוב אבל כמה שזה נשמע נדוש באמת כולם טובים! התקופה הזו אני אוהבת לשמוע את the great subconscious club ואת almost happy. אני אישית הייתי ממליצה לך לקנות לאט לאט את כל האלבומים:) אבל זו ההמלצה שלי כרגע שתהיה לך שנה טובה מלאה במוזיקה טובה שלך

וואי בהזדמנות זו.....

לא ידעתי גם אני שיש כזה פורום! (ראיתי רק כשחיפשתי תמונות, כי לא מצאתי בקאזה ובלע) זה כזה שווה!... מתי הם מופיעים שוב בארץ?...

Xenophobe

New member
ברוך הבא!!

מתי הם מופיעים בארץ? אני חושבת שכולנו שואלים את אותה השאלה...
יום טוב!

למעלה