לא מכירה את ניב
הונדה נוטים לתת בטלפון איזשהו מחיר מאוד כללי ובסיסי ואח"כ לספר לך שיש מלא דברים לא צפויים והחשבון מתנפח.
לא כתבת באיזה כלי מדובר והאם הוא באחריות. אתה יכול לבדוק בספר רכב (אם יש לך) מה צריך לעשות בטיפול הזה ולנסות להסיק מסקנות.
דוגמה: יכול להיות שבספר רכב כתוב רק לבדוק את הרצועה/משקולות/משולשים של הוריאטור. יכול להיות שרק יבדקו ויחייבו אותך על עלות הזמן (שזה כלול בהצעת המחיר שקיבלת, אם נתת להם את כל הנתונים - דגם/קילומטראז' וכד') ויכול גם להיות שיודיעו לך בסיום הטיפול שבדקו והגיעו למסקנה שצריך להחליף. לא בהכרח יסבירו לך ויראו לך את מצב החלקים המשומשים לפני ההחלפה. ככה שלפי הספר, אין עלות חלפים והמחיר שנתנו לך יכול להיות רלוונטי. אבל בהחלט יכול להיות מצב שתגלה בסוף שהטיפול הרבה יותר יקר כי החליפו מלא דברים...
אני אישית מטפלת ב"אחד על אחד" בשוקן, מאוד מרוצה. גם לי יש הונדה- דילן 125.
יש חדר המתנה עם חלון גדול ככה שאפשר לראות בדיוק מה עושים (אני אישית עומדת ליד הקטנוע וגם דוחפת ידיים
)
מתייעצים איתך ומסבירים לך בזמן אמת כל מה שצריך לעשות, אם אתה לא שם מרימים טלפון ולא מזיזים כלום בלי אישור ממך.
אני לא מבינה הרבה, אבל אני אוהבת ללמוד ולהבין והכי חשוב - לקבל החלטות לבד. מי שלא מסכים שאני אהיה עדה לטיפול לא מקבל ממני אמון.
כמו שאני לא אלך לרופא שלא מסביר לי מה הוא עושה בטיפול (לא משנה אם זה כדורים שהוא רושם או טיפול בדיקור) אני לא אלך למוסך שלא מסבירים לי מה בדיוק עושים ולמה.