שלום לכולם

alon11173

New member
שלום לכולם

שלום
אני חייל בן 19 ורציתי לשתף בבעיה. אני רוצה להכיר מישהי אך זה קשה
בגלל שאני כבר לא בקשר כל כך עם חברים מהתיכון ומשרת רחוק מהבית ולא יוצא לא לפאבים ולא למועדונים.
אני מרגיש תקוע כאילו אין אף דרך בתקופה הזאת למצוא חברה. אשמח לקבל עצות תודה :)

ivgy1980

New member
למצוא חברה? קלי קלות!

מועדונים | אתרי הכרויות | תחנות הסעה צבאיות | רכבת ישראל | חברות של חברות של חברים | לגשת לנשים ברחוב | לפנות לשדכנית

alon11173

New member
אבל איך?

אני ייצא למועדונים לבד? אני כבר לא בקשר עם חברים מהתיכון ועוד אין לי חברים ממש טובים בצבא..
לגשת לנשים ברחוב קצת קשה..

ivgy1980

New member
תראה חייל יקר

אם אתה קרבי, עזוב אותך מחברה. זה סתם יקרע לך ת'לב.
אם אתה קל"בניק, תירשם לאתרי הכרויות. ממילא אין לך כסף מיותר לצאת יותר מדי.
ובגדול, חכה לקיץ ותלך כל יום לים.

sani48

New member
דווקה אתרי הכרויות

זה דרך לא רעה להכיר בחורות,ויש לא מעט אתרים שהם ללא תשלום,אז שווה לנסות,חוץ מזה אפילו פה בתפוז,אתה יכול להיכנס לפורום הכרויות ולנסות את מזלך שם(תרשום שם קצת,ואני מאמין שתקבל לבד מסרים מכל מיני בחורות שם),דרך אגב מה לגבי הבסיס שאתה משרת בו,זה בסיס לגברים בלבד?או שפשוט כולן שם נראות כמו גברים?

alon11173

New member
זה לשכה של קצינים

חוף מהמפקידות שלכולן יש חבר אין שם כמעט בנות ואני נהג בוס שם ככה שאין כל כך דרך להכיר שם בנות....

היי אלון

יש שלבים בחיים בהם פחות קל למצוא זוגיות או חברים וזה בגלל מחוייבויות שלא תלויות בך.
לדעתי תחשוב עם עצמך לפני שאתה מחפש בת זוג, האם יש לך את היכולת לתת מעצמך לקשר זוגי, כשתמצא.

אתה יכול להכיר במסגרת הצבא, אתה יכול להכיר בסופי שבוע, בבילויים שאתה כן אוהב,
אתה יכול לנסות אתרים גם, למרות שזה רעיון די גרוע בעיני בגיל שלך.

בגדול, הרצון לחברה הוא מובן, אבל זה בא עם עוד כמה דברים מעבר ..

שלום

נסה בינתיים ליצור קשרים בצבא עם בחורות שתאהב או תחבב, ובהמשך צור קשרים באוניברסיטה או במסגרות אחרות כמו חוגים שמעניינים אותך. חשוב שתהיה טוב ונחמד לבחורות מאהבה כנה.

למעלה