שלום לכולם

• פותח הנושא b1000
  • פורסם בתאריך

b1000

New member
שלום לכולם

שנה טובה לכולם אני חדש בפורום ורציתי להגיד לכם שאני יודע זה פורום בשבילי אני רציתי עזרה מאנשים מומחים כמוכם תראו אני מוכר לאינטרנט וכל אחד שמכיר אותי יכול להגיד אני מגיע מהלימודים ב14:00 והולך לשחק במחשב בשעה 15:15 עד 23:00 אז תוכלו לעזור לי בבקשה לתת לי עצות איך להגימל תודה רבה לכולם וחג שמח

אתחיל בעצה של אמא פולניה..

קודם שיעורים... ועכשיו ברצינות: הדרך הכי טובה היא, כפי שכבר הציע כאן עכבר כתום בזמנו, פשוט להחליט שעד שאתה לא עושה את המטלות האחרות שאתה צריך לעשות (שיעורים למשל, או עבודות הבית, מה שיותר רלוונטי אליי, או כל דבר אחר), אתה לא ניגש למחשב. זה גם ידרבן אותך לעשות את המטלות האלה בזריזות ובחריצות יותר כשהפרס הוא כמובן במקרה הזה, הגלישה באינטרנט.
וכמובן... ברוך הבא לפורום שתהיה לך ולכולנו שנה טובה וחג שמח. (וכמה שאפשר נטול אינטרנט...
)

e-magine

New member
ברוך הבא, b1000

מה שאתה מתאר נשמע לי די גרוע. לדעתי חשוב מאד שכתבת כאן כי זה מראה שאתה מפתח מודעות לנושא. עכשיו תשמע, אין לנו כאן תרופות פלא וקסמים, כולנו כאן מנסים להתמודד עם הבעיות האלה ודומות להן. אנחנו בפרוש לא מומחים, נכון שלחלקנו יש ידע בנושא וזה בא מתוך עניין ולימוד עצמי של הנושא, אך אנחנו בפרוש לא מומחים. אנחנו ננסה לעזור לך ככל יכולתנו. בשביל זה, הייתי שמח אם היית עונה לכמה שאלות: א´ כמה זמן נמשך המצב הזה שאתה מתאר? ב´ מה יש להורים שלך להגיד על זה? ג´ איך אתה מצליח לעמוד במה שמוטל עליך בבית ספר ובחברה? וכמובן, שתהיה לך שנה טובה!

b1000

New member
קודם תודה רבה וחג שמח

הינה התשובות על השאלות 1.שנה וחצי משהו כזה 2 ההורים אומרים לי שזה לא טוב לשבת הרבה זמן מול המחשב אבל אני ממשיך 3. זהו הבעיה בגלל המחשב הדרדרתי בצורה מדהימה מהלימודים פעם היתי מקבל 90 בעברית היום 60 משהו כזה

SHIRA2811

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

אני שירה, בת 12 וחצי מרמה"ש. אני מקווה שתשתלב בפורום. כאן כולם מדהימים
אני בעצם מכורה לאינטרנט ולשון וויליאם סקוט
ולא, זה לא איזה ג´וק חלוף. מה ל´שות? *אנחה*
מכל מקום- בקשר לשאלה/בעייה שלך, אני לא רוצה לפגוע ולפרש את זה
אצלי זה ככה: אני חוזרת מהבי"ס, ואני הולכת לסבתא שלי שגרה 10 דק´ ממני (יותר נכון, אמא שלי מסיעה אותי) אני "אמורה" לעשות שם שיעורים, אבל כשאני רואה את המחשב אני ישר עוזבת את השיעורים ומה שקורה זה שאו שאני לא מכינה אותם או שאני מכינה אותם חפיף-חפיף... אז לא כדאי לך להיות ככה, כדאי לך כמה שיותר מהר לצאת מזה.. כמה שיותר מוקדם... יותר קל לטפל בזה!
מקווה שתהנה, שירה

למעלה