שלום לכולם אני חדש בפורום היום צילמתי את שער העיר ואת בנין ורד בגבעתיים אני אעלה את זה בערב
F FIRE FIGHTER AVNER New member 5/9/02 #1 שלום לכולם אני חדש בפורום היום צילמתי את שער העיר ואת בנין ורד בגבעתיים אני אעלה את זה בערב
D DerBleistift New member 5/9/02 #2 שלום וברוך הבא! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gifבלון| GO TMUNOT!!! קדימה לתמונות! קראת את הידעת, אגב?
שלום וברוך הבא! ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gifבלון| GO TMUNOT!!! קדימה לתמונות! קראת את הידעת, אגב?
K kyle New member 6/9/02 #4 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!! "טרנטה, אבל לפניך!" לי יש מדבקה כזאת. ענק!
D DerBleistift New member 7/9/02 #5 אתה יכול לצלם אותה ולשלוח אלי? אני חייב לראות אותה שוב! סטיקר גדול? יש לך יותר מאחר?
ל לירונר New member 5/9/02 #3 ברוך הבא ../images/Emo70.gif תצטרף אלי לכוס ולטובתך - אני מקווה שצילמת את שער העיר בלילה, אחרת יעשו עליך אמבוש כולם מחכים ומצפים לתמונות הליליות...
ברוך הבא ../images/Emo70.gif תצטרף אלי לכוס ולטובתך - אני מקווה שצילמת את שער העיר בלילה, אחרת יעשו עליך אמבוש כולם מחכים ומצפים לתמונות הליליות...