שלום לכולם!

Tenkay

New member
שאלה בנושא שליטה בחלומות

היי כולם, אני מתאמן כבר כמה זמן על חלומות צלולים ויש לי בעיה שממש הורסת לי.
אני מצליח לפעמים להגיע לחלום צלול אבל קשה לי לעשות מה שאני רוצה בו. אני לא מצליח לעוף או ליצור דברים או שום דבר שאני מנסה לעשות.
לפני כמה לילות חלמתי שאני בדשא ממש גדול במקום שאני לא מכיר, והיה שם בניין גדול שנראה קצת כמו בית ספר. ניסיתי לעשות שירד גשם,
אבל זה לא עבד למרות שממש דמיינתי את זה ואפילו אמרתי בקום רם. אחרי זה ניסיתי לעוף והצלחתי, אבל ממש מעט ורק הייתי מטר באוויר ולא הצלחתי לעוף גבוה יותר.
הדשא לאט לאט התחיל להתמלא באנשים והרבה ילדים, וכולם דיברו בקול ממש רם והפריעו לי. למרות שניסיתי לגרום להם להפסיק להופיע וללכת הם לא הפסיקו. אחרי זה התעוררתי.

מה הבעיה של החלומות שלי? איך שולטים בהם? ומה אתם עושים בחלומות שלכם?

תודה לכולם

שלום לכולם!

אני חדשה-ישנה פה. מימי silverhawk ועכבר כחול מדבר...
כיף לראות שהפורום עדיין חי ובועט

אחרי הרבה זמן של עצלנות משוועת, בזמן האחרון גייסתי אנרגיה לבדיקות מציאות (על יומן חלומות עוד עובדת..), ופוף, החצלולים חוזרים. מה שכן, השליטה עדיין לא משהו. בעיות ישנות צצות שוב - עוד מישהו נתקל בבעיית חושך? כל פעם שאני משיגה צלילות, העולם הולך ומחשיך ומטשטש, עד שהשליטה אובדת. עצות?
מקווה להצליח ולהתמיד הפעם. תקופות יובש ממחישות את ההתרגשות והאושר של הרגע הזה שבו את מבינה שאת כל יכולה...

שבוע טוב!

כריסטה.

ברוכים הבאים

נשמע שלשניכם יש בעיות די מתקדמות. אם אתם כבר מחצללים בהצלחה מצבכם טוב מהרבה אחרים.
אחרי שמגיעים לצלילות ומבינים שאנחנו בחלום יש כמה פעולות שחשוב לבצע כדי לשמור על הצלילות הזו ולאפשר שליטה טובה בחלום.
-מדי פעם חשוב לחדד את החלום. כריסטה, אני מאמין שזו הבעיה שאת נתקלת בה. חידוד החלום מבוצע על ידי כל מני טכניקות- סיבוב במקום, חיכוך ידיים ושימוש בחושים בעיקר. כשאת בחלום ואת מרגישה שהוא נהיה מטושטש נסי לעמוד, לפרוש ידיים לצדדים ולהסתובב במקום, כמו שילדים עושים כדי לקבל סחרחורת. זה אמור לייצב את החלום ולמנוע אובדן שליטה והתעוררות.
-בקשר לשליטה בחלום- הרבה מזה זה עניין של אימון, אבל כמובן שיש טכניקות שעוזרות. Tenkay, אתה אומר שניסית פקודות קוליות (מה שאמור לפתור את רוב בעיות השליטה). יכול להיות שאתה לא משתמש בהן נכון. נסה לפקוד על החלום בקול רם, ועם הרבה ביטחון עצמי. דמיין שאתה מדבר לקהל, ובטון כזה תן את הפקודות. זה יכול להיות מביך לפעמים, במיוחד כשיש הרבה דמויות חלום מסביב, אבל זה הטון שגורם לפקודות לעבוד.

אם למישהו יש עוד טיפים מועילים- בבקשה. the more the marrier.

בהצלחה בחצלולים הבאים, וברוכים הבאים לפורום .

לא בטוחה בסיבובים

תמיד גורם לטשטוש ראייה, מה שמוציא יותר מהר מהצלילות.
עד עכשיו עבד לי למשש דברים, כדי לחזק חזרה את החושים, אבל כאמור, לאחרונה לא מספיק.
מה אתם אומרים? יעזור לעשות כמה דברים במקביל, או רק יבלבל?
חיכוך ידיים יחד עם פקודות קוליות?..

Romaner811

New member
"סורה חושך מעל הארץ, סורה מפני העולם"

א - שלום וברוכים הבאים \ השבים :)
ב - לגבי חושך ודברים כאלה, גם לי זה קורא... המון.. האמנם עוד לא יצא לי
לנסות אבל קראתי איפשהו שפעמים כאשר יש חושך עובד גם פשוט לפתוח
את העיניים ידנית. ועוד דבר בסחרור הרבה פעמים קרא שאני חושב
שהתעוררתי... אבל בפועל זה בכלל לא ככה, אז גם אם אחרי שפתחתם את
העיניים עם היידיים מצאתם את עצמכם במיטנה שלכם תעשו בדיקת מציאות
ויכול להיות שאתם עדיין חולמים.
ג - לגבי שליטה בחלום, אנשים נוטים להטיל ספק בכך שזה חלום ובכך שהם