שלום לכולם

hadasa81

New member
שלום לכולם

שמי הדס, בת 27 עם טוראט קל
רציתי להתייעץ איתכם בקשר לתרופות הומופטיות

אז ככה:
כמו שכתבתי התסמנות שלי קלה, לפחות מבחינה חיצונית, מבחינה פנימית אני מאוד מאוד סובלת ממחשבות טורדניות שמתלוות לטוראט, עד כדי פגיעה באיכות חיים
מעולם לא לקחתי תרופות לטוראט אך כן לקחתי תרופות נוגדות חרדה מה שממש השפיע על החשק המיני שלי, אבל לא המשכתי בטיפול ואני יודעת שיתכן ובאיזון נכון זה היה מסתדר

שאלתי לכם היא האם למישהו יש ניסיון עם תרופות יותר טבעיות, אני רוצה לנסות טיפול אלטרנטיבילפני שאני חוזרת לקחת שוב תרופות עם תופעות לוואי
אודה מאוד לכל תגובה!!
הדס

היי ברוכה הבאה....

מבינה לליבך.... אני לא לוקחת שום טיפול תרופתי אבל עושה המון דברים טובים בשביל הנפש שלי , גם אני בעד עזרה עצמית או טיפול אלטרנטיבי אני לפחות מרגישה שכך יש לי שליטה על החיים שלי.

ממליצה על צעדות, שמיעת מוזיקה טובה לי גם עוזר רפלקסולוגיה ושיאצו , מנוחה טובה , ותזכרי תמיד להפעיל את ההגיון ולא לתת למחשבות המציקות להכנס לראשך ובעיקר תהיי עסוקה כל הזמן ותשתדלי לא לשמוע חדשות "רעות".

את צריכה להחליט שאת מכניסה לראשך דיסק אחר עם מחשבות טובות שאת רוצה ליצור לעצמך וכל הזמן לחזור על זה
ואם את זקוקה לעזרה חיצונית תמיד אפשר שיחות או הומאופתיה או כל דבר אחר שקשור לטיפול אלטרנטיבי...

בהצלחה ומחשבות טובות תמיד

אני לא מומחית בטיפול אלטרנטיבי, אבל אולי יש

מישהו שיכול לשתף את הפורום בנסיונו.
מה שחשוב לי להדגיש שזה קצת אל אחראי לייעץ בכל מה שנוגע להפרעות חרדה (ומחשבות טורדניות קשורות להפרעות חרדה) אם אין הכשרה קלינית ואם לא מכירים את השואל באופן אישי.
לכן - אני ממליצה:
א. למצוא רופא (רצוי פסיכיאטר) שמתמחה ברפואה אלטרנטיבית (אם תתקשרי לעמותה - נוכל לתת לך שם של רופאים רלוונטים.
ב. לבדוק אפשרות לטיפול באמצעות CBT (טיפול קוגנטיבי התנהגותי) שאולי יעזור לך "לשנות את הדיסק" שנמצא כיעיל מאד לטיפול בחרדות וגם שמחשבות / התנהגות קומפולסיבית. אפשר למצוא מטפל מתאים כאן.

שיהיה

אני לרגע לא התיימרתי לתת ייעוץ

וכמו תמיד אני רק משתפת בדברים שאני חווה או מכירה.. ובעיקר אלה שעוזרים לנו!
ברור שחובה להתייעץ עם איש מקצועי מכיוון שהטוראט משפיע באופן שונה על כל אחד מאיתנו.

שבוע טוב

בהחלט
אלמונימית יקרה

התייחסותי לטיפול אלטרנטיבי היתה בהמשך ישיר לשאלה שנשאלה בלבד.

אור20032

New member
תרופה הומאופטית ואומגה 3

שלום הדס, הבן שלי גם סובל מחרדות ומחשבות טורדניות וכבר כמה חודשים מטופל באומגה 3 ותרופה הומאופטית, ויש שיפור גדול במצבו. לפי דעתי כדאי לנסות.

למעלה