שלום לכולם

maxima

New member
שלום לכולם

חזרתי מעולם החלומות עולם ירוק עם שפע מים פלגים, נחלים נהרות, אגמים, מפלים, שדות ירוקים ירוקים ובין הירוק מציצים פרחים בשלל צבעים ומים מים מים בכל מקום שפע של מים. הרים, נושקים לשמים, מכוסים יערות ראשיהם מעוטרים עננים על ההרים פלגים ומפלים מרהיבים ביופים. אויר פסגות צח והכל כל כך ירוק. עיר עתיקה יפיפיה עם בתים מעוטרים וצבועים בשלל צבעים.

maxima

New member
אוי סליחה............../images/Emo140.gif

זה כנראה התגלגל למטה ומרוב בילבול שכחתי שכתבתי לכם

טרה10

New member
מגי שלום..את כבר כמעט כמו ג´ודי

..כמעט בכל מקום ובכל זמן..בהנהלה.!!!!!!! אז מה המזל שלך.?

טרה10

New member
לוטו,טוטו, טוטוטוטו..שורק בשורוק.

חבר שלי שחזר מסיביר- בעינייני עבודה אומר שחם שם יותר מכאן. יש גז בישול בשביל כל מדינת ישראל..אז מה לכל הרוחות, אנו באנו ארצה.?

טרה10

New member
עם נאחסססס כזה תנוחי בצהריים.!

גמרת כבר את הספר של ע.ע. כי יש סיפור חדש..של מאיר שליו.! ואם לא היית באלוני אבא-שם נראה לאחרונה,..ובבית לחם הגללית..סעי עוד לפני הקריאה. ...ובז´דמנות זו..גם סיבוב בנהלל לא יזיק. ולמי שקרא את ´כימים אחדים´..הרי נחל צבי העובר מתחת לכביש לפני גבת, ואחרי רמת דוד אהובתי.. הוא הוא...הנחל שם שכב לו מתחת לעגלה הרשל פינסקי..גיבורו של שליו.!

magy

New member
אחרי לטרון..לקחתי את החידה השישית

של יאיר לפיד. קראתי על מאיר שלו. יש כתבה בווינט........וגם בעיתון.....

Sודית

New member
מקסימה....שוב היית שם????

או שאת סתם רוצה לדרוך לנו.... על היבלות???? הסיפור שלך נשמע, כאילו מעולם אחר. כל הירוק והיפה והמים והשקט והיופי. סודית....נזכרת בשויץ, חולה על שויץ.

maxima

New member
סודית................/images/Emo140.gif

זה הטיול הראשון האמיתי שלי בחו"ל אז ההתלהבות מובנת... הכל כל כך גדול לעומת ארצינו הקטנטונת ושמעתי ששוויץ עוד יותר מדהימה

Sודית

New member
אני מאמינה....

שכמעט כל ארץ יפה...והייתי בכמה. נכון שויץ מדהימה ביופיה, במפליה, בירוק שלה, בצחור השלג על ההרים, בחורף...אבל...אין בה ים. כל חלום רטוב, של שויצרי...זה...ים... ומי כבר יכול למנות את המעלות והיופי שיש בים. אז לנו יש ים ובגדול...ויש בו יופי מדהים. תשאלי שויצרי כמה ישלם לראות פעם שקיעה בחוף הים. ואכן אין דבר שישווה לזה ביופיו, לנו יש את זה. אבל כמו האדם...כך האדם...הדשא של השכן ירוק יותר. תאמיני לי, שזה לא נכון....תתקרבי ותראי...חחחחח. צחוק בצד....יש ארצות שבאמת מדהימות ביופים ואין לזה סוף, כל ארץ והיחוד שלה. סודית חולמת על שקיעה....בשויץ

למעלה