שלום לכולם!

אור ו.

New member
שלום לכולם!

אני רוצה להתייעץ איתכם! אני לקראת סוף-שנת הלימודים (כלומר בסוף החודש ה-6) הגשתי בקשה להצטרף כמתנדב מאז לא חזרו לפני כשבועיים דיברי עם מפקד מחוז חיפה, שלחתי לו פקס לפי בקשתו, ובאותו ערב קיבלתי טלפון מהבסיס שאני עדיין בפלילי... מה לעשות? כבר עוד מעט שלושה חודשים אני מחכה שהם יסימו עם הפלילי... יש רעיונות? אהה כן קצת מידע אלי: אני בן 17.5 מחיפה.

danipc

New member
אין דבר כזה ממ"ז חיפה

חיפה היא תחנה יש מת"ח חיפה שייכת למרחב חוף

ישראל26

New member
בדיקת ר.פ כיום בעידן המחשב -

לוקחת יום יומיים -לא יותר -אם זה שאחראי על זה באקמ לא בחופש וכו ´ . אתה בטוח שהכל אצלך תקין מבחינת עבר פלילי או נפשי ? אולי לא רוצים לאמר לך את זה בפנים ? -ואל תפגע ממני חלילה .... לסיכום - בלי בעיות מיוחדות - אמור לקחת גג שבוע וחצי שבועיים ומזמנים אותך להשבעה . תנג´ז למפקד/ת הבסיס . ולנחם אותך לפני כ 10-9 שנים זה היה לוקח כמעט חודש ...

אור ו.

New member
אמממ

עד כמה שאני מכיר את עצמי... עוד לא הייתי אצל פסיכולוג או פסיכיטר ככה שירד סעיף נפשי לא נעצרתי ולא זומנתי לחקירה ולא הייה לי טיפת קשר עד היום עם המשטרה... אז איזה סעיף פלילי זה יכל להיות?

מתנדב

New member
אור, שלום לך.......

אם אמרו לך שיש לך עבר פלילי, ואתה לא יודע במה מדובר, הייתי מייעץ לך לגשת לתחנת המשטרה, לחוקר ולבקש ממנו שיוציא לך את גליון ההרשעות שלך.

אור ו.

New member
אז זהו!

שלא אמרו לי כלום! המבס"ית פשוט לא חזרה אלי... זו הבעייה!

שלום30

New member
בדיקת ר פ יכולה לקחת בדיוק 2 דקות

כל קצין או שוטר יכול במכשיר הקשר לתת מספר אישי ולבקש בירור רישום פלילי במסוף, התשובה תתקבל תוך 2 דקות. זכותך ללכת לתחנת המשטרה לבקש מהם טופס תשלום לעיון ברישום הפלילי שלך, אתה משלם בדואר את הסכום ובא עם הקבלה לתחנת המשטרה, ושם תוכל לעיין ברישום הפלילי שרשום שם. אם תרצה לרשום עליך להביא איתך עט ונייר כי אסור לשוטרים לתת לך עט ונייר לרשום. לידיעתך: ישנם רישומים פלילים שנכנסים למסוף על שמך בלי שיוגש נגדך כתב אישום ובלי שתדע מכך !!! כאשר נתפסו המסמכים של תנועת כ"ך שהוצאה מחוץ לחוק מיד כל מי שהיה רשום כחבר בתנועה הוכנס לו רישום פלילי על החזקת פרסום גזעני וחומר הסתה. ויש עוד הרבה מקרים כאלה ששווה לך לנדנד ולבדוק.

אור ו.

New member
יו!

זה כבר ממש מעצבן!!!!!!!!! התקשרתי היום לבסי"ת... הצגתי את עצמי ושאלתי אותה עם היא בכלל זוכרת את המקרה... היא חשבה חשבה ובסוף ענתה מין כזה כן שבעצם אומר לא... תגידו אני היחיד שחושב שאחרי שמפקד מחוז חיפה קיבל תלונה עליה היא אמורה לזכור את זה? בקיצור רק כדי להבהיר כמה היא מרחפת אני מילאתי שאלון ואת הטפסים וא היא שואלת אותי תגיד בן כמה אתה בכלל? זה כתוב לה גם בטפסים וגם בפקס ששלחתי למפקד מחוז חיפה... והיא אמרה שהיא תברר ותחזור אלי.. אני חשבתי לתת לה עוד שבוע ואם עדיין לא היא לא תחזור אלי שוב להתקשר למפקד ולבקש מימנו לעבור בסיס... מה אתם אומרים?

למעלה