שלום לכולם

maor77

New member
שלום לכולם

שלום לכולם חיפשתי אכן איפה לשפוך את הלב אז ככה אני בן 20 אני אח של חייל בן 21 בצנחנים והוא עושה הכל בשביל להיות החייל הכי טוב בצה"ל בניגוד אלי{עריק זמן רב} בכל מקרה אח שלי ביקש קצת שיתנו לצאת הביתה שיוכל לעזור לנו למשפחה מבחינה כספית כי המצב לא טוב יד שאישרו לו הכל והוא התחיל לעבוד הוא מתקשר אלי באמצע יום עבודה ומבקש ממני לראות חדשות כי הוא משע שנגמש של המחלקה שלו התהפך והוא רצה לדעת מה קורה אחרי כמה דקות הודיעו לו שחבר שלו מהמחלקה נהרג ואני מרגיש כאוב מאוד אני צריך לראת את אח שלי בן ה21 בוכה כמו ילד דמעות עמוקות של צער אין סופי אני מרגיש שאני מאבד חלק מהאח שלי שאני רואה אותו ככה בכאב מה לעשות אך מתמודדים עם זה

הצעה לי אליך-

תתמוך בו! תהיה שם בישבילו! יותר נורא לגלות שחוץ מהניפטר, אין מי שיתמוך, יחבק ויוהב! תהיה שם בישבילו..... עם כול הכאב- תקל עליו! מקווה שהתקופה הנוראית, תעבור מהר, אך היא לא תעבור מהר כמו שתרצה....

BooBee

New member
רוני ../images/Emo23.gif

מה שלומך היום? איך את מרגישה? רוצה לשתף אותנו? חיבוקים, רויטל.

hoping noa

New member
החייל שנהרג

בן דודי היה גם חבר מאד טוב של החייל הזה , מתחילת הצבא הם ביחד, וזה פשוט לא יאומן איך בחור חסון כמוהו נשבר לרסיסים , הוא פשוט שבור. נועה.

תודה בובי...

אני בוכה היום כרגיל... לא הרבה... הלכתי לאלון, סיימתי להיום...אני מחכה ללילה, כדי שאני אוכל להתחיל לעבוד ולסיים לעבוד... ולבכות עוד קצת... וזה בעיקרון... תודה בובי מה איתכם? הכול בסדר? תודה שאתם מתענינים... בבוקר העברתי ערוצים... ונחתתי על ערוץ שניים פיתאום נזכרתי איך שאבא היה חוזר מהעבודה מיתישב על הספה חולץ נעליים ומדליק את הטלויזיה... ובאופן ספונטני צפה בערוץ, תמיד!!! יצאו הדמעות שרק חיקו לסיבה לצאת... את כול היום זה הרס לי, קשה לי לזכור אותו עכשיו... בהתחלה הייתי רואה אותו בבירור.. עם השנים הקוים הקטנים הקמטים, נעלמו. במשך השנים נעלמו גם העיניים, הפה,האף ושאר העברים. נישאר צל... רק צל...צל שגם אותו אני מעדיפה לשכוח... אני לא יכולה להמשיך עכשיו...אולי אחר כך כשאני ארגע... תודה בובי!

BooBee

New member
רוני...

בבקשה, מתוקה. שיהיה לך סוף שבוע נעים ועם הרבה חיוכים! אם בא לך, את יכולה לשלוח לי מסר. שלך, רויטל.

BooBee

New member
מאור, אני מצטרפת למה שרוני כתבה לך

הכי חשוב שתתמוך בו ותהיה שם למענו. תן לו לפרוק את העצבונות והרגשות שלו לידך. תקשיב, תחבק, תנחם. זה הכי חשוב שבעולם. שלך, רויטל.

למעלה