שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!

היי קראתי את הספר "אשראם" למי שקרא ומכיר....ומשך אותי מעוד כול הקטע של המדיטציה ועל נפש והייתי רוצה ללמוד על זה יותר אז מי שמוכן להסביר האיימייל [email protected] והאיי סיי קיו 69735441 אודה לכול אחד שיעזור לי ידריך אותי או ייתן לי מקומת אתרים שמות של ספרים זבעזרתם אוכל ללמוד תודה רבה.

smile2life

New member
יכולתי לתת לך תשובה פלצנית

כמו משהו "המדיטציה באה מבפנים והיא חיפוש מתמיד אחר אמת כלשהי" אבל אני לא אתן לך כי זה אינסטינקטיבי מידי - אבל אני רק אגיד לך שהצעד הראשון שלך בחיפש שלך אחר מדיטציה לא נכון. נכון שצריך הדרכה בהתחלה אבל לא מבקשים מאדם שאתה צריך עזרה שלו אלא פונים אליו. קח את דרול, לדוגמא, אני בטוח שהוא ידריך אותך אם תגיע לירושלים לסשנים שלו - או אפילו פלצן כמו "רפיק", ידריך אתך במדיטציה ליאפים שלו אם תגיע למפגשי הוילה שלו או תצא לשיטים שבדרום. אותו כנ"ל גם לגבי לאו דזה, עליו השלום. בקיצור עליך לפנות אל המדריך ולא לבקש שהמדריך יפנה אליך. לגבי ספרים מומלצים - נקודות למחשבה תמצא בספר "טאו טה צ´ינג" מאת לאו דזה, בתרגומו המופלא של שלמה קאלו תוכל גם לקרוא כמה מאמרים , כאן בעמוד המאמרים של הפורום או להכנס לעמוד הקישורים ולמצוא שם קישורים מומלצים. דרך צלחה בחיפושיך.

tevagil

New member
איסקון

תנועת איסקון עוסקת בתרגום ומכירת ספרים הכוללים תרגום של הוודות העתיקות. לאימפרסונליסטים, המתחילים בקריאת הספרות מומלץ הספר "בהגווד גיטה". הספר מתאר את כל סוגי המדיטציות והיוגות, ואת הכוונה מאחוריהם. למתקדמים מומלצים ספרי שרימד בהגווטם. בסך הכל יש בערך 100 מהם. למתקדמים עוד יותר ישנם האופנישדים למיניהם, שהם יותר קצרים ומתומצתים. כמו כן ישנם ספרי קרישנה, המתארים את עלילותיו בורינדבן ובמתורה, כאשר הוא הופיע לפני 5000 שנים. למי שלא מבין עלילות אלו נראות כמו סיפורי ילדים. מי שיקרא את כל הספרים יתחיל להבין משהו על קרישנה. המסקנה הישירה מכל הספרים היא שקרישנה הוא אישיות. בתור אישיות הוא אוהב שמשרתים אותו (מי לא ?) בספרים הוא מתאר מה קורה למי שמשרת אותו. בעולם הרוחני כולם מאושרים כי הם משרתים אותו. העולם הרוחני נמצא לא ברקיע השביעי אלא בכל מקום שבו משרתים את קרישנה. אם תשרת את קרישנה בביתך, המקום יהפך לעולם רוחני. עולם רוחני הוא עולם ללא דאגות, עם שימחה ואושר.

למעלה