שלום לכולם,

שלום לכולם,

בשנים האחרונות אני רוכבת, מנהלת חוות סוסים, מטלפת סוסים בשיטת האחזקה הטבעית כפי שלמדתי בגרמניה, מדריכה במשרה מלאה, משקמת סוסים דרך המשטרה בשיתוף עם מש' הרצליה וסוסי ספורט שמגיעים עם בעיות רגליים. בקיץ יש שיעורי רכיבה, קייטנות ופעילות משפחתית..., בנוסף חוות סוסי אדמה פועלת עם חזון משותף של לתת לסוסים ולאנשי סוסים הדרכה לרכיבה ללא מתג, ואנחנו גם מכינים במקום ציוד הומני לרכיבה, ראשיות מעור אורגני ואוכפים ללא עץ שמבוססים על הידע שצברנו בחווה.

בשנים שעברו ניסיתי לישם מעבר לרכיבה שונה, נטולת מתחים עבור הסוס והרוכב/ת, ציוד שעושה את ההבדל גם מבחינה אקולוגית וגם בנוחות לסוסים וכבונוס נוסף, כיף לרוכבים. אפשר לקרוא על כל אלה באתר שלנו, חוות סוסי אדמה, www.terrahorses.weebly.com

אני בעלת משפחה, סוסים כלבים וחתולים, נהנית ואוהבת את החיים וכל מה שאני עושה.
אני כותבת כל זה, כי השפעתי על הפורום ועל המודעות לנושאים האלו בשנים האחרונות ואני עוברת לכתוב באופן מסודר בטור עיתון

בעצם רק רציתי לכתוב "תודה היה כיף, תמשיכו לרכב :) ונפגש!"

ובמילים אלו, תודה לתפוז על ההנהלה שבשנים האחרונות, הצוות התחלף מספר פעמים ועד עכשיו נשארתי, מורידה את הכובע הכתום ואת הכינוי תםטםOHIO ותודה על הכל :)

בברכה

ליאת שנהב
סוסי אדמה

primetime1

New member
בהצלחה מותק

ובאמת בשנים האחרונות, למרות כל הויכוחים וההתנגדויות, המגמה מתחילה להתפשט, ואין ספק שהרבה מזה בזכותך, ובזכות עוד כמה יחידי סגולה שהעיזו לבוא ולומר ש.. המלך עירום...

למעלה