TheGoldenSnitch
New member
שלום לכולם!!!
היי אני חדש בפורום,
לא מזמן חזרתי שוב לקורא את הסידרה,
לצערי סיימתי אותה בשלושה שבועות בלבד
שכחתי כמה זה כייף הארי פוטר...
הנה רשימה של דברים שאני משוכנע שכולכם יודעים, אבל תמיד כייף להיזכר:
- כשפרד וג'ורג וויזלי כישפו כדורי שלג וזרקו על העורף של פרופסור קוויריל במהלך השיעור הם לא ידעו שהם זורקים אותם לוולדמורט על הפנים!
- המראה של אריסד - הכיתוב שמעליה (באנגלית כמובן) - Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi - אם שמים מול מראה זה יוצא: I show not your face but your heart's desire
- קוד הכניסה למשרד הקסמים דרך הטלפון הוא: 62442 ואם מסתכלים על המקשים זה מאיית באנגלית את המילה MAGIC.
- תאריך הלידה של הארי פוטר ושל ג'יי קיי רולניג הוא אותו תאריך.
- וולדמורט בצרפתית זה "מעוף המוות".
- כאשר רון, הרמיוני והארי מגלים שוולדמורט קיבל בתור תלמיד פרס על תרומה מיוחדת לבית הספר רון מציין בצחוק\ציניות: "אולי הוא רצח את מירטל המייללת? זאת בטוח תרומה!"
מבלי לדעת שהוא אכן צודק בדיעבד, כי מירטל מתה מהבסיליסק שוולדמורט שחרר.
והנה אחד מגניב אבל הוא מהסרט בלבד: בהארי פוטר וחדר הסודות כאשר הארי נכנס לראשונה למשרד של דמבלדור רואים את כל התמונות על הקירות של מנהלי הוגוורטס בעבר.
מה שהרבה אנשים מפספסים זה שבאחת התמונות גם שמו את "גאנדלף" משר הטבעות! תמונה אמיתי של גאנדלף שזזה, מתוך הסרט שר הטבעות עצמו!
ועוד משהו שהרבה מפספסים הליבה של שרביט הבכור עשויה משיער של ת'סטריאל.
- דמבלדור מת בגיל 150 - נכון שזה קשה להגיע לחישוב הזה, אבל אם באמת תעשו עבודת מחקר קטנה אז תגלו זאת בעצמכם.
ויש עוד מלא... אבל בפעם אחרת.
אחלה פורום!
היי אני חדש בפורום,
לא מזמן חזרתי שוב לקורא את הסידרה,
לצערי סיימתי אותה בשלושה שבועות בלבד
שכחתי כמה זה כייף הארי פוטר...
הנה רשימה של דברים שאני משוכנע שכולכם יודעים, אבל תמיד כייף להיזכר:
- כשפרד וג'ורג וויזלי כישפו כדורי שלג וזרקו על העורף של פרופסור קוויריל במהלך השיעור הם לא ידעו שהם זורקים אותם לוולדמורט על הפנים!
- המראה של אריסד - הכיתוב שמעליה (באנגלית כמובן) - Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi - אם שמים מול מראה זה יוצא: I show not your face but your heart's desire
- קוד הכניסה למשרד הקסמים דרך הטלפון הוא: 62442 ואם מסתכלים על המקשים זה מאיית באנגלית את המילה MAGIC.
- תאריך הלידה של הארי פוטר ושל ג'יי קיי רולניג הוא אותו תאריך.
- וולדמורט בצרפתית זה "מעוף המוות".
- כאשר רון, הרמיוני והארי מגלים שוולדמורט קיבל בתור תלמיד פרס על תרומה מיוחדת לבית הספר רון מציין בצחוק\ציניות: "אולי הוא רצח את מירטל המייללת? זאת בטוח תרומה!"
מבלי לדעת שהוא אכן צודק בדיעבד, כי מירטל מתה מהבסיליסק שוולדמורט שחרר.
והנה אחד מגניב אבל הוא מהסרט בלבד: בהארי פוטר וחדר הסודות כאשר הארי נכנס לראשונה למשרד של דמבלדור רואים את כל התמונות על הקירות של מנהלי הוגוורטס בעבר.
מה שהרבה אנשים מפספסים זה שבאחת התמונות גם שמו את "גאנדלף" משר הטבעות! תמונה אמיתי של גאנדלף שזזה, מתוך הסרט שר הטבעות עצמו!
ועוד משהו שהרבה מפספסים הליבה של שרביט הבכור עשויה משיער של ת'סטריאל.
- דמבלדור מת בגיל 150 - נכון שזה קשה להגיע לחישוב הזה, אבל אם באמת תעשו עבודת מחקר קטנה אז תגלו זאת בעצמכם.
ויש עוד מלא... אבל בפעם אחרת.
אחלה פורום!