שלום לכולם

Mobius

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה קטנה. נרשמתי ללימודים בשני מוסדות, כשבשניהם דרגתי פיסיקה+הנדסת חשמל (פסגות) ראשון ומדעי המחשב שני. לפסגות אני כבר יודע שלא התקבלתי, וגם בסיכויים שלי במדעי המחשב אני מתחיל לפקפק. יש אפשרות מבחינת הצבא לשנות דירוג? להעביר מדעי המחשב למקום ראשון ולהוסיף נניח פיסיקה מקום שני? תודה.

D a n n y b o y

New member
רק אם תציק להם, הרבה..

יש לי בדיוק אותה הבעיה... נראה לי שאם לא תתקבל למה שרצית, אבל בכל זאת יש לך ציונים גבוהים- הצבא יציע לך ללמוד דברים אחרים, אליהם אתה מתאים מבחינת הציונים.

T a u r u s

New member
תשובה:

כנראה, אתה עומד לקבל הצעה/דרישה מעתודה לבחור משהו אחר (לפני נתונים איישם) בכך זאת, תזכיר להם מדי פעם על העניין הזה! למה רשמת רק שתי מקצועות בשתי מוסדות? מותר 4 בתוך 4 ! אם רשמת 4 מתוך 4, אין אפשרות לשנות כלום כי אין צורך - הרי שאם הנתונים שלך למדמ"ח (בעדיפות שניה) גבוהים מאלה של מישהו אחר (בעדיפות ראשונה) אתה תתקבל. נתן

Mobius

New member
...

נרשמתי לטכניון ולת"א, דברים אחרים לא מעניינים אותי, ובחרתי שני מקצועות כי נדמה לי שהיו רק שני מקומות ברישום למוסד. בטפסים של הצבא מלאתי ארבעה. העניין הוא לא עדיפות שנייה או ראשונה, אלא הוספת מקצוע (הרי עכשיו יש מקצוע שירד לי - פיסיקה+הנדסת חשמל), ורציתי לדעת אם מבחינת הצבא אני יכול לשנות רישום באונ´.

יש אפשרות, לדעתי...

באזור אמצע אוגוסט שנה שעברה קיבלתי מכתב מהעתודה עם פירוט כל העדיפויות שלי, ושאלה - האם אני בטוח שזה הפירוט שאני רוצה, והאם אני מעוניין אולי לשנות. במקרה הייתי מעוניין לשנות עדיפויות, ולהחליף את אונ´ תל-אביב באונ´ העברית בעדיפות הראשונה, ולכן רשמתי את זה על הטופס והחזרתי להם אותו בפקס. אם הם לא שינו נהלים מאז, אולי גם אתה תקבל דף כזה, ואז תוכל לשנות גם עדיפויות של מקצוע, וגם של מוסדות לימוד. שלך, מר אדוני

eitan007

New member
הם שינו נהלים.

בגלל שיש עכשיו את קינן שפי, הם זקוקים לעוד זמן בשביל להחליט את מי להעביר, וסביר להניח שאת המכתב שאתה מדבר עליו נקבל בערך באמצע ספטמבר.

arifell

New member
did you not get into psagot

because of the arm´ or because of the institutes? becuse, of it was the army´s decision the you´re still registered in the institutes...

Mobius

New member
הצבא החליט

ובגלל אני חושב לדבר עם המוסדות - להודיע להם שירד מקצוע אחד ולהוסיף אם אפשר אחר...

ofirgaon

New member
אתה עדיין רשום להנדסת חשמל-פיזיקה

אבל בתור עתודאי רגיל ולא בתור פסגותניק.. זה מה שהוא התכוון להגיד

Mobius

New member
תודה על ההסבר

(למרות שאני חושב שהבנתי בפעם הראשונה) ואם כך אני חושב לרדת מהמקצוע - זה עניין אותי רק בתור חלק מתוכנית מיוחדת...

La Bamba

New member
רגע

הצבא נתן כבר תשובות בקשר למיונים לפסגות? במבחני מצב אמרו לנו שיהיו תשובות בספטמבר...

ofirgaon

New member
הצבא נותן את התשובות

עם קבלת ציוני הבגרות ממשרד החינוך

Mobius

New member
...

את התשובה השלילית קיבלתי כבר לפני כמה חודשים. פסיכומטרי נמוך מדי...

למעלה