שלום לכולם

שלום לכולם

היי,אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לפני כמה זמן,(בחופשת פסח אם זה נחוץ) נסינו גם לפני החופשה,אבל כאב לי,והפסקנו..הוא די התבאס אבל הבין אותי,בחופשת פסח,התאפקתי וסבלתי את הכאב,והייתה חדירה,וירד קצת דם,זאת אומרת שאני כבר לא בתולה.ואני רוצה שזה יקרה יותר מפעם אחת בשבוע,אבל אני לא יודעת איך לגשת ולהגיד לו את זה,כי מן הסתם זה לא ראוי שאישה תדרוש סקס יותר מהגבר(לא שזה לא בסדר,זה בסדר,פשוט אני קצת מתביישת),וזה לא שהוא לא רוצה,פשוט אין זמן ולא יוצא..כשאנחנו באוטו הוא מנסה לדחוף לי אצבעות(סליחה על איך שזה נשמע),וזה לא שאני לא רוצה,זה פשוט לא נשמע לי הגיוני שזה יקרה,ועוד באוטו..ודברתי איתו על זה והוא הבין,
אני צריכה לחשוש מהפעם הבאה שנשכב?מהכאבים?או מלהכנס להריון?(אני לא לוקחת גלולות,אך הוא שם קונדום)
תודה לעוזרים!!!!!!

Sharoman

New member
קודם כל

שנית, אין שום פסול באישה ש"שאישה תדרוש סקס יותר מהגבר" ושאף אחד לא יגיד לך אחרת!
סקס אמור להיות מהנה לכל המשתתפים בו אז תאמיני לי שהוא רק ישמח לראות שאת נהנת ורוצה להמשיך :)
את לא צריכה לחשוש מהפעם הבאה, זה אולי ירגיש טיפה מוזר ועשוי לכאוב קצת אבל בטח שלא כמו שבפעם הראשונה, ובתקווה יהיה הרבה פחות מביך והרבה יותר נעים.
תמיד יש סיכוי להריון, גם אם הוא שם קונדום, אמצעי המניעה הטוב ביותר הוא גלולות נגד הריון שאת יכולה להשיג אצל רופא הנשים שלך (תוכלו לגשת אליו יחד כי אולי גם חבר שלך ירצה לשאול כמה שאלות, וגם אם לא לכל הפחות את תרגישי נח יותר מללכת לבד). אם את לא רוצה להתחיל לקחת גלולות חשוב שתשתמשו בקונדומים טובים ומוכרים ולא בזולים יותר שלייף ועוד כמה חברות מציאות, מחירים זולים באים על חשבון איכות הקונדום, וזה משהוא שאתם לא רוצים להתפשר עליו.
לדחוף אצבעות יכול להיות מאוד נעים לשני הצדדים, למעשה יש נשים שמעדיפות משחקי אצבעות על פני חדירה כי רק כך הן גומרות.
בכל מקרה אני חושב שבאמת הגיע הזמן לנסיון נוסף ושלפחות בהתחלה כדאי שתמשיכו לעשות את זה במיטה, בחדר נעול, עם מוזיקה, נרות, ואווירה רומנטית. אז תמצאו לכם קצת זמן פנוי ולכו על זה :)
רק תזכרי שסקס אמור להיות מהנה גם עבורך אז אל תתביישי לבקש כל דבר שרצי לנסות או לסרב לכל דבר שלא תרצי לעשות.

למעלה