מי אכלה סידרה אכלה כמו שכתבת זה לאכול כותבים אחלה.
E egghead New member 17/8/02 #24 מי אכלה סידרה../images/Emo103.gif אכלה כמו שכתבת זה לאכול כותבים אחלה.
E egghead New member 16/8/02 #21 שלום לכם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif|../images/Emo78.gif נכון שהפיצה מגרה? לא חשוב, שלום לכם, סוף סוף פתחו פורום לתכנית הטובה ביותר 7ימים!!! מזל טוב מנהל
שלום לכם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif|../images/Emo78.gif נכון שהפיצה מגרה? לא חשוב, שלום לכם, סוף סוף פתחו פורום לתכנית הטובה ביותר 7ימים!!! מזל טוב מנהל
M Master Yoda New member 16/8/02 #22 תודה רבה,../images/Emo153.gif ברוך הבא! ה בהחלט מגרה. ואם אני לא טועה, בקשר לציטוט שלך, זה אמור להיות: The name is BOND, you know the restאם אני לא טועה...
תודה רבה,../images/Emo153.gif ברוך הבא! ה בהחלט מגרה. ואם אני לא טועה, בקשר לציטוט שלך, זה אמור להיות: The name is BOND, you know the restאם אני לא טועה...
E egghead New member 16/8/02 #23 נכון אבל כל הקטע זה העירבוב../images/Emo103.gif זה עירבוב של שני המשפטים: The name is BOND´ you know the rest My name is BOND, JAMES BOND
נכון אבל כל הקטע זה העירבוב../images/Emo103.gif זה עירבוב של שני המשפטים: The name is BOND´ you know the rest My name is BOND, JAMES BOND